NORGE. En rabiat kommunist hoppas på att polisen kommer att neka Motståndsrörelsen att demonstrera i Fredrikstad i Norge. Det hela grundar sig i lögner från hans psykotiska skräckbild av organisationen.

Det är den rabiata kommunisten och Rødt-medlemmen Dan André Syversen fick i tisdags en debattartikel publicerad i Fredriksstads Blad. Syversen är upprörd över att Motståndsrörelsen ska anordna en demonstration i Fredrikstad i Norge och använder den lokala lögnpressen som megafon för att spy ur sig groteska lögner och skrämselpropaganda om organisationen. Detta i hopp om att polisen ska neka Motståndsrörelsen till att anordna en demonstration i staden.

Syversen menar också att Motståndsrörelsen bör fråntas sin grundlagsskyddade rätt till att demonstrera för att våldsamma meningsmotståndare kan dyka upp och konfrontationer kan uppstå. Han menar alltså att våldsamma ideologiska meningsfränder till honom själv kan komma att gå till angrepp mot Motståndsrörelsen och därför bör Motståndsrörelsen, enligt honom, inte få tillåtelse att demonstrera. Kommunistisk logik antar vi.

Bilden av organisationen som Syversen försöker att skapa är så grotesk att det är som hämtat ur en stereotypisk Hollywoodfilm. Lögnerna är så överdrivna och påståendena är så absurda att det till och med får NRK:s hetsartiklar att blekna i jämförelse.

Huruvida någon tar lögnerna på allvar återstår att se men eftersom vår norska systersida Frihetskamp har många nya läsare väljer vi att gå igenom alla hans lögner och påståenden så att det inte ska råda någon som helst förvirring.

Syversen hävdar att Motståndsrörelsens demonstration kommer att handla om att förmedla ”homohets” och uppmaninger till ”en vit arisk rensning av Norden”. Han påstår vidare att Motståndsrörelsen bedriver ”systematiskt hat och hets mot homofiler, judar, mörkhyade och religiösa” och att organisationen under 2016 både har terrorbomber och mord på samvetet. Sist men inte minst hävdar han att Motståndsrörelsen vill ”splittra folket”. Några belägg eller dokumentation för sina påståenden presenterade han naturligtvis inte.

För sakens skull så bör det även nämnas att demonstrationen i Fredrikstad kommer att gå under parollen ”Krossa homolobbyn” och handlar definitivt inte om någon slags ”homohets”, även om lögnmedia och politiska meningsmotståndare tycker om att framställa det.

Att organisationen vill stoppa massinvandringen, avveckla den så kallade mångkulturen och repatriera majoriteten av invandrarna som befinner sig i Norden är heller inte synonymt med att man önskar en ”vit arisk rensning av Norden”, vad nu det är.

Att belysa problemen med massinvandringen, homolobbyn, sionismen och globalismen, är inte synonymt med varken att hetsa eller hata homfiler, judar, mörkhyade eller religiösa.

Att organisationen vill splittra folket är också helt fel. Motståndsrörelsen vill ha folkgemenskap. Splittring är det som Syversen och hans likasinnade står för.

Angående de så kallade terrorbombningarna så refererar Syversen till händelserna i Göteborg som organisationen har kommenterat flera gånger. Nordiska motståndsrörelsen står inte bakom dessa händelser och händelser likt dessa ingår definitivt inte i organisationens verksamhet. Det bör också tilläggas att fallet är under fortsatt utredning och ingen har blivit dömd.

”Mordet” som Syversen skriver om är troligtvis händelsen i Helsingfors där en grupp narkotikapåverkade vänsterterrorister försökte sabotera Motståndsrörelsens offentliga aktivitet. Detta resulterade i att den mest aggressiva av meningsmotståndarna, Jimi Joonas Karttunen, tillrättavisades av en aktivist. Karttunen avled en vecka senare, som följd av en hjärnblödning. Han hade då brukat alkohol och narkotika i mängder, både under och efter hans sjukhusvistelse. Motståndsrörelsens aktivist, som misstänktes för dödsfallet, blev naturligtvis frikänd.

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2017-05-04 07:40