NORGE. Folkförrädarna från SV är i farten igen och sprider lögner om Motståndsrörelsen. Denna gång i form av en tragikomisk propaganda-artikel i Fredriksstad Blad.

Artikeln, med den dramatiska rubriken ”Denna gång är det de homofila som blir angripna. Vem blir näst?”, är skriven av Camilla Eidsvold och Leif Christensen från Sosialistisk venstreparti (SV). Själva syftet med artikeln verkar uteslutande vara att hetsa mot Motståndsrörelsen och den kommande demonstrationen i Fredrikstad som kommer att gå under parollen ”Krossa homolobbyn”.

Radarparet går naturligtvis inte till angrepp mot Motståndsrörelsens faktiska ideologi eller politik men angriper istället sina egna vanföreställningar om nationalsocialismen och organisationen.

Det är bara 72 år sedan som de var tvungna att ställas till svars för sina hemska handlingar och skrevs in i historien som den mest groteska ideologin någonsin.

Nu marscherar de igen. Nu menar de att de kan sprida sin skeva syn på människor. Hur kan en grupp människor mena att ett av mina barn har mindre eller inget värde?! hur kan en grupp människor få använda hat, förnekande av historien, mena att rassegregation är framtiden och tro att de kan vinna?

Nu måste vi resa oss och visa att deras människosyn mot homofila, politiska motståndare, judar och andra som passar dem inte är något att arbeta med och visa bara att de har stora brister i kunskap, historia och mänskliga rättigheter. Nu måste vi stå upp och visa att vi får älska vem vi vill, ha ett förhållande med vem vi vill. Detta är en frihet alla människor har, oavsett religion, kultur eller boende.

Denna gång är det de homofila som blir angripna. Vem blir näst? De brunögda? De med en annan partitillhörighet? De som är troende? Det har skett förr. De har visat oss vad de är och vi vill inte ha det igen.

”Poeterna” avslutar passande nog med att citera en dikt av den tyske förrädaren Martin Niemüller, som i efterkrigstidens Tyskland var en förkämpe för att tyskarna skulle bekänna kollektiv skuld för påstådda förbrytelser i det tredje riket.

Källa:
Tragikomisk hetsartikkel i Fredriksstad Blad


  • Publicerad:
    2017-05-25 10:50