RADIOKUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi arabiskt flaggviftande på studenten i Kungälv. Radio Kungälv har besökt två olika nationaldagsfiranden, varav den ena var mer fest än pest. Vi har också nyheter kring stenkastningen i Komarken m.m.

Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av Radio Kungälv. Denna gång med stenhårt fokus på lokala nyheter.

Radio Kungälv har besökt två nationaldagsfiranden. Vid den ena samlades svenskar för att umgås, vid den andra välkomnades nya ”svenskar” av kommunens ordförande Elisabeth Mattsson (L). Vi går igenom Mattssons tal. Vad säger människan egentligen?

Nya ”svenskar” tog också över studenten vid Mimers gymnasium med arabiskt flaggviftande och kurdisk nationalism. Vi diskuterar det bisarra skådespelet.

Stenkastning igen mot räddningstjänst och polis i Komarken. Radio Kungälv berättar mer om vad som har hänt. Kommer Kungälv bli ett nytt Angered?

Vi har även intervjuat ordföranden för en lokal karateklubb där verksamheten inte längre får ha kvar sin lokal, den ska ge plats åt ”ensamkommande barn”.

Listen to ”Radio Kungälv #4: Nationaldagsfest eller nationaldagspest?” on Spreaker.

Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem i programmet.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-06-10 15:19