RADIO KUNGÄLV. Ikväll är det dags för det sjätte avsnittet av Radio Kungälv. Vi diskuterar Kungälvs dåtid och framtid samt politik med Daniel Nordberg, tidigare ledande inom partiet De fria.

Kvällens avsnitt blir ett specialavsnitt med ett samtal med Daniel Nordberg. Nordberg är infödd Kungälvsbo som idag är medlem Nordiska motståndsrörelsen men tidigare satt i styrelsen för partiet De fria (idag Folkresningen De Fria).

I avsnittets första del diskuterar vi hur Kungälv såg ut då, idag och hur framtiden ser ut i kommunen. Vad har hänt med Kungälv, vad håller politikerna på med och varför behövs Nordiska motståndsrörelsen egentligen i Kungälvs kommunfullmäktige?

I andra delen tar vi upp Daniel Nordbergs politiska resa från sanningssökare till De fria och slutligen Nordiska motståndsrörelsen. Vad är bra/dåligt med De fria m.m. och vad för sorts verksamhet bedrev Nordberg inom den organisationen?

Diskutera gärna i kommentarsfältet och kom med frågor till Radio Kungälv eller Daniel Nordberg, så gör vi det bästa för att besvara dem.

Lyssna nedan:

Listen to ”RK #6: Från De Fria till Motståndsrörelsen – Samtal med Kungälvssonen Daniel Nordberg” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-06-25 00:36