MEDIA. I ett nyligen uppladdat klipp går Henrik och Lana från Red Ice till försvar för nationalsocialismen, som har börjat baktalas inom vissa alternativhögerkretsar i USA.

Mellankrigstidens dekadenta Berlin är vad dagens antifascister vill åstadkomma. BILD: Informationskriget.se.

Efter att vissa personer kring den amerikanska alternativhögern började kalla USA:s subversiva Antifa-aktivister för ”dagens brunskjortor” och jämförde den totalitära kulturmarxism som driver dem med ”nazism”, tog Henrik Palmgren och Lana Lokteff från Red Ice bladet från munnen och gick ut i försvar för nationalsocialismen.

Tobias Lindberg från Informationskriget.se har nyligen laddat upp ett klipp från ett avsnittet, där Henrik och Lana bland annat förklarar varför nationalsocialismen uppstod i den tyska Weimarrepubliken, vilken uppgift SA-männen hade och varför jämförelsen med dagens systemlakejer inom den amerikanska Antifarörelsen inte håller måttet.

LÄS ÄVEN: Upptakt till ett världskrig – en recension av Babylon i Berlin

Bland annat visar man klipp med bilder och diskussioner från mellankrigstidens dekadenta Berlin och påpekar att den ”tolerans” för perversioner och antisocialt beteende som förespråkas av dagens vänsterextremister de facto förverkligades av deras föregångare i Weimarrepubliken – något som de tyska nationalsocialisterna och SA bekämpade framgångsrikt.

Se klippet nedan:


  • Publicerad:
    2017-06-14 13:30