Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Simon Holmqvist och Tobias Lindberg deltog i Red Ice TV

Av Redaktionen, 2018-03-27
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Under natten till tisdagen släpptes ett avsnitt av Red Ice TV där Nordfronts Simon Holmqvist och Informationskrigets Tobias Lindberg deltar. I avsnittet diskuteras bland annat gruppvåldtäkter i Sverige, Nordiska motståndsrörelsens kommande första majdemonstrationer samt den svenska valrörelsen.

Under helgen spelade Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist och Tobias Lindberg från informationskriget.se in ett avsnitt Red Ice TV med Henrik Palmgren. Avsnittet har nu släppts och innehåller diskussioner kring gruppvåldtäktsproblematiken i Sverige i ljuset av Expressens uppseendeväckande artikel De är män som våldtar kvinnor tillsammans, där den judiska tidningen medgav att det i stort sätt saknas svenska gärningsmän när det kommer till gruppvåldtäkter.

Palmgren, Holmqvist och Lindberg diskuterar även gruppvåldtäkter som fenomen i ett mångkulturellt samhälle, Nordfronts samarbete med gangrapesweden och den stundande återlanseringen av gangrapeswedens statistik och databaser.

Mot slutet av programmet diskuteras även Nordiska motståndsrörelsens kommande första majdemonstrationer i Boden och Ludvika samt den svenska valrörelsen.

Se programmet i sin helhet nedan:


  • Publicerad:
    2018-03-27 07:30