REVISIONISM. Revisionisten Germar Rudolf har nyligen intervjuats i den amerikanska podcasten TDS.

”Dödspanelen” i den amerikanska podcasten TDS har nyligen intervjuat den välkände förintelserevisionisten Germar Rudolf.

Rudolf har en masterexamen inom kemi och har skrivit flera böcker om den så kallade förintelsen. Han har även fortsatt med Fred Leuchters arbete genom att ta fram den så kallade Rudolf-rapporten år 1992. Rapporten, som uppdaterats flera gånger, satte ljuset på de tekniska och kemiska aspekterna av de påstådda gasningarna i Auschwitz och Birkenau.

Rudolf upptäckte vid sina undersökningar att alla avlusningsanläggningar i Auschwitz, Birkenau och Majdanek har en sak gemensamt. Väggarna till dessa kamrar är genomsyrade av färgen preussisk blå. Detta gäller inte bara insidan då färgen, som uppkommer på grund av en kemisk reaktion, genomtränger hela väggen till utsidan. Detta gäller dock inte i eller omkring någon av de påstådda avrättningsgaskamrarna i Auschwitz och Birkenau.

Rudolf tog också prover från de påstådda gaskamrarna och avlusningsanläggningarna i Auschwitz och Birkenau. I likhet med Leuchters prover visar de påstådda mordkamrarna bara obetydliga spår av ferrocyanidrester av samma storleksordning som finns i vilken annan byggnad som helst.

Proverna i avlusningskamrarna visade dock alla mycket höga halter av ferrocyanicrester. Rudolf fastslog att om massavrättningsgasningar med vätecyanid ägt rum i de påstådda gaskamrarna, hade dessa uppvisat liknande rester av ferrocyanid som avlusningskamrarna. Därför drog Rudolf slutsatsen att massavrättningar med Zyklon B inte kunde ha skett i de påstådda gaskamrarna i Auschwitz och Birkenau.

På grund av hans författarskap och forskning har Rudolf bland annat utsatts för fängelsestraff i Tyskland samt fått tillgångar i form av pengar och böcker konfiskerade. Detta är något som enligt den svenske domaren Krister Thelin strider mot FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter, som just Tyskland förbundit sig att följa.

Programmet går att hitta HÄR.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2020-07-21 15:40