RADIO KUNGÄLV. Nordiska motståndsrörelsen tar över Kungälv och ny valtidning presenteras. Samtidigt ägnar sig Socialdemokraterna i Kungälv åt att ifrågasätta grillförbudet medan Kristdemokraterna gullar med asylanter och förespråkar ett avskaffande av föreningsfriheten för svenskar.

Ikväll klockan 18:00 sänder Radio Kungälv och denna gång är det ett fullspäckat program.

Vi diskuterar aktionen i Kungälv där aktivister delade ut valsedlar och lokala valtidningar på fem offentliga platser – samtidigt! Förutom de offentliga aktionerna vid Ica Maxi och Coop i Kungälvs centrum, City Gross i Ytterby, Tempo i Kareby samt färjeläget på Marstrand gick grupper också runt och delade valmaterial i brevlådor. Nordiska motståndsrörelsen var helt enkelt överallt!

Vi går igenom vår lokala valtidning. Vad står det i den, vad skriver Fredrik Vejdeland i ledarartikeln, vad är det för lokalpolitik som förs fram?

I lokaltidningen finns även en annons för sidan RadioKungälv.se. Denna sida är just nu under konstruktion och omdirigeras för tillfället till Radio Kungälvs Spreaker-kanal så att ännu fler får tillfälle att lyssna på världens bästa lokalradio. Vad kommer sidan att innehålla när den lanseras inom kort? Vi diskuterar Radio Kungälv och satsningar på alternativ media i Kungälv.

Vi diskuterar också den socialdemokratiska grillmästaren Fredrik Schandorff och kristdemokraten Gun-Marie Daun som vill förbjuda svenskar från att organisera sig mot hennes asylverksamhet.

Peter rapporterar om att han har ätit körsbärspaj och glass med havsutsikt.


Listen to ”Nordiska motståndsrörelsen i hela Kungälv – massiv utdelning av lokal valtidning!” on Spreaker.

Diskutera gärna i Spreakers kommentarsfält och ställ frågor så gör vi det bästa för att besvara dem.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-07-29 18:00