Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#191: Kan man förbjuda “rasistiska organisationer”? SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-02-28
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt av Radio Nordfront kommer beskedet om att riksdagen förväntas rösta igenom ett förbud mot deltagande i ”rasistiska organisationer” att diskuteras.

Under söndagen publicerade TT en artikel som gav besked om att kommittén som utreder förbud mot så kallade rasistiska organisationer kommer att föreslå att riksdagen röstar igenom ett förbud av ”deltagande i rasistiska organisationer”.

Enligt Expressen finns en riksdagsmajoritet bestående av S, M, C, MP och KD bakom ett sådant förbud. Men kommittén är oenig, då L V och SD är emot. Enligt uppgifter till Nordfront är detta dessutom inte de enda problemen som står inför de förrädarpolitiker som vill förbjuda politisk opposition.

Detta och mycket mer kommer att diskuteras i kvällens avsnitt som börjar lite senare än normalt, nämligen 20:00.

VECKANS RN-MEM:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2021-02-28 18:16