Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#10: Intervju med Jan Milld

Av Redaktionen, 2015-05-27
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Radio Nordfront bjuder i det tionde avsnittet på en längre intervju med den invandringskritiske veteranen Jan Milld.

avsnitt10

Här kommer det tionde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind har i detta avsnitt äran att få intervjua Jan Milld, en uppskattad invandringskritisk opinionsbildare som bland annat skrivit ett flertal böcker och under tidigt 2000-tal var aktiv i Sverigedemokraterna.

I avsnittet diskuteras bland annat följande saker:

 • Millds politiska bakgrund innan han blev invandringskritiker, hans engagemang inom SD samt hans erfarenheter av att vara nationalist i Sverige.
 • Begrepp som ”probleminvandring” och ”agendajudar” som Milld har lanserat.
 • Frågor ställs om ”Förintelsen” och 911 – två kontroversiella historiska händelser som Milld berört i ett antal artiklar, bland annat i en ny artikel som Nordfront nyligen uppmärksammade som handlade om siffran 6 000 000.
 • Milld avslöjar att han röstade på Svenskarnas parti förra valet trots att hans förtroende för partiet tog skada av hur partiet hanterade konflikten i Ukraina.
 • Avslutningsvis besvarar Milld några lyssnarfrågor, som bland annat handlar om hans syn på nationalsocialismen.

Lyssna (81 minuter):
Avsnittet är 81 minuter långt och går att lyssna på genom spelarna nedanför:

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

För att följa Jan Millds arbete på nätet:

 • Besök hans HEMSIDA som uppdateras flera gånger i veckan.
 • Prenumerera på hans YOUTUBEKONTO som kontinuerligt publicerar nya filmer.
 • BLÅGULA FRÅGOR som Milld länge drivit innehåller också mycket fakta om svensk invandringspolitik.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


 • Publicerad:
  2015-05-27 21:46