NATIONALISM. Jan Milld har publicerat en väldigt lång och läsvärd artikel på sin blogg.

Foto: janmilld.wordpress.com

Foto: janmilld.wordpress.com

Den nationalistiske veteranen Jan Milld har postat en lång och läsvärd artikel där han bland annat belyser det judiska inflytandet bakom många destruktiva samhällsfenomen samt ifrågasätter den officiella versionen av 11 september-attackerna.

Artikeln, som publicerades tidigare idag, har rubriken ”Vilka styr oss vart?” och tar upp hur olika politiska krafter driver på flera olika men sammankopplade trender som är skadliga för svenska folket och världen i stort.

Angående det judiska inflytandet och agendajudarnas roll i Sverige skriver Milld följande:

Uppenbart för de flesta är att det nu pågår en massinvandring till Sverige från framförallt muslimska länder. Få har däremot förstått att detta är en utveckling som drivs på av framförallt judar.

Ändå har denna lobbyverksamhet och opinionsbearbetning pågått både länge och till stor del öppet.

Milld listar därefter otaliga exempel på agendajudar i Sverige och frågar sig slutligen om deras beteende kan handla om något annat än att de vill härska genom att söndra.

I artikeln tar Milld också ställning mot den officiella versionen av 9/11:

Den officiella förklaringen är att tre enorma stålbyggnader rasade ihop som de gjorde genom att ha träffats av två flygplan. En uppenbart orimlig och lögnaktig förklaring!

Artikeln är väldigt matnyttig och innehåller som vanligt mycket citat och tydliga resonemang.

I slutet av artikeln lovar Milld att återkomma till vad svenskar som inte är hjärntvättade eller politiskt prostituerade bör göra för att motarbeta problemen som nämns i artikeln.

Läs hela artikeln här:
Vilka styr oss vart?


  • Publicerad:
    2016-01-03 23:50