NATIONALISM. Jan Milld har i ett inlägg kritiserat SD som han bland annat menar fungerar som en politisk bromskloss och kontrollerad opposition.

sdkloss

Foto: janmilld.wordpress.com

Jan Milld, som bland annat tidigare har varit partisekreterare i Sverigedemokraterna, kritiserar nu återigen sitt forna parti. Han skriver bland annat följande om SD:

SD suger upp merparten av den opposition som finns mot den extrema invandringspolitiken. Dessvärre blir det en kontrollerad opposition, där människors engagemang snarare avvecklas än utvecklas.

Det handlar då inte bara om alla dessa utrensningar, om direkta uteslutningar eller hot om sådana.

Det har också sänts ut grova signaler, att bara de som kan sätta staten Israels intressen mycket högt platsar i partiet. Jag tänker på två fall:

• dels en film där SD-företrädaren Julia Kronlid våren 2014 tar instruktioner av en judisk företrädare,

• dels den nuvarande partisekreteraren Richard Jomshofs och andras poserande framför Israels flagga på valvakan 2014.

Vidare menar Milld att problemen med SD är allvarliga då den invandringskritiska oppositionen arbetar med tiden emot sig. Milld skriver:

Till bilden hör också att tid är vad vi saknar. Så snabbt som det nu går utför med Sverige och så allvarlig som situationen ser ut för både världsekonomi och världsfred kan vårt samhälle vara väldigt raserat år 2018.

I slutet av inlägget resonerar Milld, som även tidigare varit inne på liknande banor, kring behovet om ett nytt invandringskritiskt parti.

Källa:
Partitankar


  • Publicerad:
    2015-05-04 04:00