Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#6: Intervju med Juuso Tahvanainen

Av Redaktionen, 2015-04-29
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I avsnitt sex genomförs en längre intervju på nästan en timme med Finska motståndsrörelsens ledare Juuso Tahvanainen.

avsnitt6

Här kommer det sjätte avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjuar här Juuso Tahvanainen, ledare för Motståndsrörelsen i Finland.

Observera att programmet genomförs helt på engelska. Några av sakerna som tas upp i avsnittet:

  • Personliga frågor om Tahvanainens politiska uppvaknande.
  • Politiska frågor både om den politiska situationen rent allmänt i dagens Finland samt Motståndsrörelsens utveckling i landet.
  • Den senaste tidens uppståndelse efter att hundratusentals hushåll fick tidningen Magneettimedia som numera publiceras av Finska motståndsrörelsens förlag. Tidningens webbplats går att besöka här.
  • Historiska nationella rörelser i Finland och landets roll i Andra världskriget.
  • Lyssnarfrågor om Finlands förhållande till Ryssland.
  • Finska motståndsrörelsens nya finskspråkiga radiosatsning som utannonserades tidigare idag.

Lyssna (58 minuter):

Avsnitt #6 finns även att ladda ner i mp3-format.

Glöm inte heller att rösta i Veckans fråga om vem ni vill se intervjuad härnäst i Radio Nordfront!

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-04-29 22:17