Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#7: Intervju med Haakon Forwald

Av Redaktionen, 2015-05-06
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I avsnitt sju genomförs en längre intervju på drygt en timme med Norska motståndsrörelsens ledare Haakon Forwald. Intervjun kretsar kring både politiska och personliga frågor.

avsnitt7

Här kommer det sjunde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjuar här Haakon Forwald, ledare för Motståndsrörelsen i Norge.

Några av sakerna som tas upp i avsnittet:

   • Personliga frågor om Forwalds bakgrund, musikkarriär och väg till den nationella kampen.
   • Motståndsrörelsens utveckling i Norge, skillnader mellan Norge och Sverige bland annat vad gäller medias attityd och underrättelsetjänsternas arbetsmetoder.
   • Lyssnarfrågor.

Lyssna (62 minuter):

Avsnitt #7 finns även att ladda ner i mp3-format.

Länk som diskuteras i avsnittet:
DIY-propaganda från Nordfront.net.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


 • Publicerad:
  2015-05-06 22:57