Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#71: Åsiktsbrott, Clinton Cash och George Soros

Av Redaktionen, 2016-08-16
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Här kommer avsnitt 71 i vilket den kvinnliga Motståndsrörelse-medlemmen Josefine intervjuas gällande att hon fått sparken på grund av åsiktsbrott.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 71 av Radio Nordfront i vilket de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Pär Öberg och Martin Saxlind bland annat intervjuar den kvinnliga Motståndsrörelse-medlemmen Josefine gällande att hon på grund av åsiktsbrott fått sparken från sin tjänst som väktare.

Avsnittet avrundas med att in- och utrikesnyheter diskuteras.

Dokumentären Clinton Cash som det refereras till:

Klippet som Hagberg refererar till:

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Att den kvinnliga partimedlemmen Josefine fått sparken på grund av att Anna Blomberg på länsstyrelsen i Västra Götaland beslutat att dra in Josefins lämplighetsintyg, trots 6 års prickfri tjänstgöring som väktare.
  • Att ledarskribenten och ansvarige utgivaren för Skånska Dagbladet, Lars J Eriksson, skrivit en anti-globalistisk krönika vars innehåll i stort likväl hade kunnat publicerats på Nordfront.
  • Dokumentären Clinton Cash som påvisar hur multinationella företag kan betala Clinton-familjen oerhörda summor, officiellt för ”tal”, och därefter påverka exempelvis USA:s utrikespolitiska hållningar.
  • Att judisk-amerikansk massmedia erkänner att de inte kan förhålla sig objektiva till den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.
  • Att DC Leaks har släppt tusentals dokument från juden George Soros organisation Open Society Foundations genom vilken han bedriver omstörtande verksamhet runt om i världen. Bland har svenska vänsterextremister genom ekonomiskt stöd organiserats till att påverka valresultatet i Sverige.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (77 minuter):

Ladda ner mp3-versionen av avsnittet här. Besök mp3-arkivet här.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-08-16 12:31