JUDENDOM. Nu uppdagas det att SD-inkvisitorn Magnus Olsson deltagit på judisk makt-möten — samtidigt utesluter han svenskar ur SD.

magnus_olsson_jude_sverigedemokraterna

Magnus Olsson är ordförande för Sverigedemokraternas medlemsutskott.

Sverigedemokraten Magnus Olsson är kommunalråd i Malmö och leder partiets ökända medlemsutskott, något som i praktiken innebär att han agerar som partiets ”chefsåklagare”.

Detta innebar nyligen att han skulle bistå SD-ledningen med att sparka ut deras interna konkurrens i form av Gustav Kasselstrand, William Hahne och ytterligare tjugo personer i deras omgivning.

– I min egenskap av ordförande för medlemsutskottet kommer jag att föreslå att de här personerna utesluts, uttalande Olsson den 10 mars, i en intervju med den judiska Bonnier-tidningen Sydsvenskan.

Anklagelserna gällde framförallt ”ideologisk avvikelse” från partiets linje, exempelvis att Sverigedemokratisk Ungdom vägrat skriva in ”socialkonservatismen” i sitt idéprogram.

– Det här handlar om en ideologisk strid. Vilken inriktning ska Sverigedemokraterna ha? Ska vi gå tillbaka till 1990-talet? Eller ska vi rusta oss för 2020-talet?

Jagar antisemiter inom partiet
I intervjun berättar Olsson även hur Kasselstrand och Hahne saboterade jakten på en antisemit inom partiet, ett agerande som han ville utesluta de båda för:

* Det stulna USB-minnet.

Den här punkten i ”bevisningen” påminner om en spionfilm från kalla kriget. Och här spelar Magnus Olsson själv en huvudroll: Under politikerveckan i Almedalen i fjor gick ett gäng SD-politiker på krogrunda. Mitt i vimlet började en SD-politiker från Mellansverige högt och ljudligt göra antisemitiska uttalanden. Detta filmades av en partikamrat. Denne kontaktade sen Magnus Olsson och berättade att han fört över filmen till ett USB-minne, som han ville ge till Olsson. Det bestämdes att överlämnandet skulle ske i samband med Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg i augusti.

– När jag ska få USB-minnet av den här personen i Sölvesborg kommer Kasselstrand och Hahne fram och drar personen åt sidan mitt framför näsan på mig. Jag måste erkänna att jag blev så paff att jag inte visste vad jag skulle göra, berättar Olsson.

När USB-minnet senare lämnades tillbaka var filmen från Almedalen raderad.

Deltog på judisk makt-möte — ”minoriteter formar samhället”
Nordfront mottog nyligen ett tips om att Magnus Olsson deltog på ett judisk makt-möte, så sent som den 11 april i år, för drygt 2 veckor sedan. På mötet deltog judar från bland annat Israel, USA och Tyskland.

Judisk makt-ledaren Göran Rosenberg fanns även på plats och en av punkterna som avhandlades var ”The Role of Minorities in Shaping Society” översatt ”Rollen för minoriteter som formar samhället”.

På mötet som Olsson bevistade fanns även Malmö-islamisten och tillika imamen Sidi Salahuddin Barakat på plats för att judarna ville ”föra dialog” med denne.

Har du ytterligare information Magnus Olssons judisk makt-aktivitet? Tipsa Nordfront.

magnus_olsson_jude

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.


  • Publicerad:
    2015-04-28 08:47