SVERIGE. En privatskola i Stockholm har beställt skottsäkra glas av säkerhetsbolaget Sensecs dotterbolag Milsec till ett värde av sex miljoner kronor.

Säkerhetsbolaget Sencec har gått ut och uppgett att deras dotterbolag Milsec har fått en stor beställning av privatskola i Stockholmsområdet. Beställningen avser beskjutningsskyddande glas till ett värde av sex miljoner kronor. Ordern avser installation av produkter med fullbordad leverans under första kvartalet i år.

— Sensec Holding har genom förvärvet av Milsec Sverige AB under 2017 fortsatt etableringen mot nya affärsområden inom säkerhet i känsliga miljöer samtidigt som avtalet med skolan uppfyller bolagets nya strategi för fortsatt lönsam tillväxt, säger Sensec Holdings:s vd Michael Pettersson i ett uttalande. Vidare säger han:

— Det är ännu ett prestigeuppdrag och vi ser en kraftig ökning inom detta segment. Tyvärr är det en konsekvens och en naturlig utveckling i dagens samhälle men det är mycket glädjande att de väljer våra produkter och tjänster.

Vilken skola i Stockholm det är som gjort beställningen är ännu oklart.

Källa:
Milcec Sverige AB levererar beskjutningsskyddande glas till skola i Stockholm till ett värde av 6 MSEK


  • Publicerad:
    2018-02-09 08:00