PEDOFILI. Klädmärket Miss Behave Girls säljer sexuellt utmanande kvinnokläder för småflickor från 8 år. Företaget uppmärksammas nu av Mira Aksoy på Twitter.

Foto: Miss Behave Girls / Facebook.

Mira Aksoy – som är en 23-årig nationalistisk opinionsskribent och journalist – skriver i en uppmärksammad tweet om det barnsexualiserande klädmärket Miss Behave Girls. Klädmärket exponerar småflickor i kläder som i vissa fall ser ut som de hämtats direkt från någon porrsida.

Aksoy har även i en krönika på Det Goda Samhället funderat över hur kvinnors utvik på sociala medier idag likställs med ”frihet”. ”Speciellt sorgligt blir det när unga tjejer, ibland barn, visar bilder och gör poser som snarare hör hemma på porrsajter”, skriver hon.

Så här skiver Mira Aksoy på Twitter:

Detta är reklam för klädmärket ”missbehavegirls” vara målgrupp uttryckligen är tweens mellan 8-19 år. Dessa bilder föreställer en 12-årig och en 10-årig flicka.

Ser ni vad de har på sig? Hur de blivit tillsagda att posera? Jag mår illa. Sluta sexualisera barn!

Modekläder som är ”lämpliga för småflickor”

Miss Behave Girls handlar om mode i framkanten för TEEN-tjejerna. Vi strävar efter att tillhandahålla aktuella trender för TEEN-flickan som samtidigt passar hennes behov och ändå är lämpliga för hennes ålder”, skriver Miss Behave Girls på sin hemsida.

Företaget uppger att det är designern ”Jeanne Ofek” som med ”sitt öga för detaljer och estetik” gör varumärket så ”speciellt”.

Enligt företaget växte Ofek upp på Filippinerna i en familj ”som inte hade råd att köpa någon Barbiedocka”. Detta ska enligt företaget lett till att hon fick göra egna klänningsfantasier, som nu troskyldiga småflickor alltså förväntas klä sig i.

Namnet ”Miss Behave Girls” är en ordlek som kan syfta på ”flickor som uppför sig illa” – något som med tanke på klädstilen och de sexuellt utmanande poserna kan antas anspela på sex och även tilltala alla pedofiler som hittar till sajten.

På företagets Facebooksida finns ett flertal kritiska kommentarer där upprörda användare upplyser om att det faktiskt är barn på bilderna – och inte prostituerade – och frågar sig vad det är för fel på de som sexualiserar barn på detta vidriga sätt.


  • Publicerad:
    2020-11-19 17:15