HOMOLOBBYN. I en film som ligger på Youtube riktas fokus mot homolobbyn i USA och deras kamp för att normalisera pedofili.

Homolobbyns kopplingar och arbete för att normalisera och legalisera pedofili är välkänt och väldokumenterat. Nordfront har tidigare skrivit om den nordiska homorörelsens grundare Axel Axgil som, utöver att han dömts för att ha haft sex med minderåriga pojkar, även haft pedofila undergrupper i sina organisationer.

I USA North American Man/Boy Love Association (NAMBLA) en öppen pedofil-organisation i USA, med kopplingar till dagens homolobby och som bland annat arbetar aktivt för att få lagen om sexuell åldergräns upphävd och för normaliseringen av pedofili. NAMBLA grundades 2 december 1978 av den bisexuella och pedofila trotskisten David Thorstad.

Andra aktiva medlemmar i NAMBLA var kommunisten Henry ”Harry” Hay Jr som beskrivs som grundaren av den moderna homorörelsen i USA och pionjär inom den amerikanska och engelska rörelsen för homosexuellas rättigheter. 1948-1950 grundade Mattachine Society som var den första varaktiga homofila organisationen i USA.

Ett annat känt ansikte som var aktiv i NAMBLA var den judiske skribenten och poeten Irwin Allen Ginsberg. Som de övriga medlemmarna i NAMBLA var även han en uttalad kommunist med hjärta för den homofila lobbyismen och normaliseringen av pedofili. Ginsberg ska ha sagt:

Ett angrepp mot NAMBLA stinker politik, häxjakt för vinst, brist på humor, fåfänga, ilska och okunskap… Jag är medlem i NAMBLA för att jag älskar pojkar, alla gör det som har lite mänsklighet.

Se dokumentären nedanför:

Källa:
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA


  • Publicerad:
    2017-11-10 10:20