HOMOLOBBYN.  En högt uppsatt chef inom Stockholm Pride-organisationen dömdes 2011 till fängelse för våldtäkt mot barn men har sedan dess stannat kvar på sin post fram till i förra veckan. 

En högt uppsatt chef inom den så kallade priderörelsen inledde en sexuell relation med en trettonårig pojke och dömdes 2011 till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska mannen ha utsatt pojken för orala och anala samlag som orsakat ”smärta och skador”. Mannen ska även ha simulerat att han var allvarligt sjuk för att få pojken att ta hand om honom samt lovat pojken en tv-karriär i USA. 

Mannen har efter detta kunnat arbeta inom den pedofiltyngda priderörelsen fram till i torsdags i förra veckan då mannen togs ur tjänst efter att Stockholm Prides styrelse fått kännedom om domen.

— Jag sammankallade styrelsen och vi tog beslut om att omedelbart ta personen ur tjänst. Vi har också anlitat en konsult för att hantera allting med personen, säger Britta Davidsohn, tf ordförande för Stockholm Pride.

Vissa inom organisationen ska dock redan sedan tidigare känt till Pride-chefens sexuella perversioner utan att ha agerat. På frågan om hur en chef som är dömd för våldtäkt mot barn kunnat jobba inom Stockholm Pride svarar Davidsohn:

— Anledningen är att vi inte har haft någon policy tidigare, vi har inte gjort någon bakgrundskontroll.

Tidigare under förra veckan skrev Nordfront om en annan högt uppsatt homolobbyist som anklagats för barnsexhandel vilket mörkats av Stockholm Pride.

Källa:
Pridechef dömd för våldtäkt mot barn – tas ur tjänst


  • Publicerad:
    2017-12-25 10:30