HOMOLOBBYN. ”Det är dags att granska RFSU och RFSL” – så lyder uppmaningen på ledarplats i den kristna dagstidningen Världen Idag, som framför hård kritik mot homolobbyns agenda och inflytande i samhället.

”Knus homolobbyen!” – så löd uppmaningen när Motståndsrörelsen i somras tågade mot snusk och dekadens i norska Kristiansand. Den kristna dagstidningen Världen idag tycks dock nöja sig med att den ”granskas”.

Det är i ljuset av #MeToo-kampanjen som den kristna och värdekonservativa dagstidningen Världen Idag på ledarplats skriver att RFSU och RFSL måste granskas. Bland annat är det organisationernas liberala inställning till sexualbrott samt sexualisering av barn som möter skarp kritik i ledarartikeln, som är signerad av Ruth Nordström.

Nordström skriver bland annat om hur hon i väntrummet till kvinnokliniken på Akademiska sjukhuset i Uppsala läste i RFSU:s tidning Ottar, vilken beskrivs som en ”tidskrift om sexualitet och samhälle”:

Tidningens tema ska ha varit ”begränsade begär”, där en journalist bland annat ska ha intervjuat en dömd pedofil och våldtäktsman som avtjänade ett tre och ett halvt års fängelsestraff för våldtäkt mot barn. Pedofilen ska bland annat ha tillfrågats om han kunde ha sex i fängelset, eller om han på något sätt var ”begränsad”.

Utifrån det kritiserar Nordström homolobbyns syn på att sexualiteten inte bör ha några ramar alls, en inställning man genom intensivt lobbyarbete dessutom har fått kraftigt genomslag för i samhället i stort.

”I dag har RFSU byggt upp ett oerhört framgångsrikt varumärke i Sverige. Vilken annan lobbyorganisation och vilket annat bolag har fått samma plattform rakt in i politiken, i skolan och i affärerna? Det finns väl knappast några andra kommersiella produkter som får marknadsföras så ensidigt i svenska skolor som RFSU:s?”, skriver Nordström och syftar på att homolobbyns dekadenta sexualideologi ensam tar plats i den svenska skolans sexualundervisning.

Vidare kritiseras organisationernas ”certifiering” av bland annat socialtjänsten, barnomsorgen, skolväsendet, biblioteken och tandläkarna som årligen bringar in stora summor pengar till homolobbyn, allt på skattebetalarnas bekostnad. Nu ska RFSU:s sexualideologi dessutom exporteras av UD, via RFSU:s material ”Dialogue for Change”, som enligt Nordström nu ska spridas till ”så många länder som möjligt”.

Även homolobbyns kampanj för att sexualisera av barn tas upp i ledarartikeln – en strävan som många menar är ett sätt att på sikt introducera pedofili som ytterligare en sexuell avvikelse som ska tolereras i den ”demokratiska” värdegrunden. Nordström skriver:

Lobbyorganisationen RFSU arbetar för att introducera sitt material till barn så tidigt som möjligt. Genom materialet ”Barns sexualitet” skall sex-nioåringar få leka lekar för att ”se och röra andra barns könsorgan” och ”jämföra sina könsorgan med jämnåriga kompisars”. Gör barnen detta är det enligt RFSU:s material ett ”utmärkt tillfälle att ge barnet positiv feedback”. RFSU lär vidare ut att om noll–femåringar ”drar ned byxor eller tar av kläder på kamrater mot deras vilja” eller tio–tolvåringar ”för upp föremål i vagina eller anus” – behöver man som vuxen stanna upp och se: vad kan man bekräfta, och vad kan man behöva diskutera utan att skuldbelägga? Kanske barnen vill ”bejaka det lustfyllda?”.

Avslutningsvis menar Nordström att #MeToo-kampanjen är ett ypperligt tillfälle att granska homolobbyns aktiviteter, som hon menar har varit en starkt bidragande faktor till sexualliberaliseringen av samhället – en utveckling hon också sammankopplar med den ökande sexualbrottsligheten:

Vi har fått igång en debatt, inte bara om sexuella övergrepp, utan om bakomliggande strukturer, om pornografi, om normer och om behovet av en sund sexualmoral. Men vore det inte dags att också granska de organisationer som i åratal har lobbat för att bryta sexualnormerna? Och granska konsekvenserna av deras kampanjer för sexualiseringen av våra barn?

Det framgår inte i ledarartikeln huruvida Världen Idag själva nu tänker granska homolobbyn, eller om de väntar på att någon annan ska göra det.

Källa:
Det är dags att granska RFSU och RFSL


  • Publicerad:
    2017-11-18 09:00