INBJUDAN. Nordiska motståndsrörelsen bjuder in alla sympatisörer till Nordendagarna som kommer att hållas den 14 augusti i Mälardalen.

Igår gick Nordiska motståndsrörelsen ut med följande information på Motståndsrörelsen.se:

Den 14 augusti går årets upplaga av Nordiska motståndsrörelsens traditionella tillställning Nordendagarna av stapeln. I år arrangeras det i Mälardalen och alla nationellt sinnade män och kvinnor oavsett organisationstilhörighet (eller brist på sådan) är varmt välkomna tillsammans med sina eventuella barn.

Som vanligt kommer en femkamp gå av stapeln där Årets nordman ska koras. Du som deltagare kan antingen själv delta för att försöka kamma hem titeln eller finnas på plats i publiken för att heja på. Det kommer också bli marknad, tal och trubadurkväll, samt givetvis aktiviteter för alla barn. Vi utlovar en tillställning i folkgemenskapens tecken som du sent kommer att glömma!

Anmälan är bindande och sker via e-post till nordendagarna@nordicresistance.org senast den 7 augusti. Inträdet är 300 kr för vuxna och gratis för alla barn och då ingår måltider för hela dagen. Möjlighet till övernattning i tält finns.

I artikeln framgår det också att de som vill delta i tävlingen Årets nordman ska ange detta i sin anmälan och ta med ombyte och tandskydd. De som är intresserade av samåkning från andra delar av Sverige hänvisas att ta kontakt med Motståndsrörelsens lokalavdelning i sitt område. Rätt lokalavdelning hittar du via nästeskartan på Motståndsrörelsen.se.


  • Publicerad:
    2021-07-23 13:30