MEDIA. Den 14-åriga amerikanskan ”Soph” blir allt hårdare attackerade för sina Youtube-videor. Judiska opinionsbildare hänger ut och trakasserar henne offentligt. Men Sophs videor sprider sig som en löpeld över västvärlden.

Den numera 14-åriga ”Soph” har gjort ungefär 40 videor sedan hon för tre år sedan började göra Youtubevideor. Nu försöker judiska lobbyister få henne bannlyst från Youtube, trots att hon anser sig själv vara för ung för att tillhöra ett politiskt läger, och därför inte ägnar sig åt ideologier utan endast åt sakfrågor. Även om hon i en video går hårt åt kommunismens dåliga effekter.

Får hon ytterligare en anmärkning på Youtube stängs hon ner, och man får då följa henne på exempelvis BitChute istället.

Anledningen till att ett barn som pratar om sakpolitiska frågor har nästan en miljon följare är att hon är synnerligen politiskt inkorrekt när hon bland annat kritiserar hur vuxensamhället missbrukar barn för sina egna lustars skull – eftersom hon inte undviker den nödvändiga mångkulturella problematiken. Men hon tar upp en lång rad ämnen som rör sociala och samhälleliga frågor.

Till skillnad från tidigare ungdomar som stängts av från Youtube för sina politiska åsikter, som hitleristen Evalion som senare bytte pojkvän och samtidigt bytte ideologi och istället blev leninist, hyllar Soph ingen ideologi.

Viktiga frågor för Soph är hur barn behandlas av vuxenvärlden, inte minst av förtryckande religiösa system som islam och judendomen som tillåter barnäktenskap både utomlands och i USA. Även den utbredda pedofilin inom film- och TV-industrin behandlar hon i sina videor, liksom vad woman power och ”white power” innebär för henne.

Hatdrevet har satt igång
Det är videon ”Be not afraid” som skapat särskilt mycket medialt rabalder. Det är en film där hon häcklar islam för den institutionaliserade pedofilin där flickor i hennes egen ålder hanteras som handelsvaror och gifts bort till gamla äckliga män.

Videon föranledde juden Joseph Bernstein som är skribent för Buzzfeed att i en artikel gå ut hårt mot den unga flickan och kritisera henne för allt han kunde komma på: Islamofobi, rasism mot svarta, sprida skräck om pedofili och samtidigt klä sina argument i ”servettunn evolutionspsykologi”.

Men Soph har under en längre tid kritiserats för antisemitism, och det är förmodligen därför hon hänger löst i sina sociala konton.

I videon Barnäktenskap är lagligt kritiserar hon det faktum att barnäktenskap är lagligt i alla amerikanska stater utom i Delaware. Den staten har en absolut gräns på 18 år som lägsta ålder för att ingå äktenskap, berättar Soph.

I övriga stater finns kryphål i lagarna där barn kan gifta sig ”med föräldrars tillstånd” vilket i praktiken innebär att familjer gifter bort barnen till gubbar.

Samtidigt finns inte lagar som gör det lagligt för barnet att skilja sig från sin make, eftersom hon inte är myndig och därmed inte är juridiskt tillåten att söka skilsmässa.

Lågt räknat har 167 000 barn utsatts för tvångsäktenskap i USA mellan åren 2010 och 2017, säger Soph, främst i tyngd av förtryckande religiösa system.

De värsta länderna i världen är muslimska länder i Afrika och Mellanöstern, men även andra religiösa samfund gör sig skyldiga till tvångsäktenskap för barn, och dessa ökar även i USA i och med alla främmande religiösa kulturer.

I den judetäta staten New Jersey giftes 4 000 barn bort mellan åren 1995 och 2012. Soph påpekar att i vissa judiska ortodoxa sammanslutningar är giftasåldern för flickor 12 år, och att katolsk lag tillåter giftermål för pojkar ner till 16 år och flickor på 14 år.

— Så, ja, man kan säga att gemensamma religiösa värderingar går ut på att sexualisera sin dotter så tidigt som möjligt, förmodligen för att binda henne vid spisen innan hon hinner lära sig för mycket i skolan, och äktenskap gör det så mycket enklare för män att våldta småflickor, säger Soph.

I videon kritiserar hon demokraten och ortodoxa juden Gary Schaer som 2018 såg till att en lag mot barnäktenskap i New Jersey stoppades från att röstas om bara några minuter innan den skulle avhandlas.

Det gjorde han med hänvisning att det skulle vara kränkande för ”vissa religiösa” samfund, vilket även den föregående guvernören för New Jersey, Chris Christie, hade sagt.

Rådande dubbelmoral är svår att hantera
Många av Sophs videor avhandlar vuxenvärldens dubbelmoral. Mest irriterad är Soph på alla kommentarer om hennes ungdom.

— Jag har pratat med jämnåriga i andra skolor som säger att om de uttrycker något positivt om Donald Trump får de kvarsittning för att ha uttryckt hat, säger Soph i en intervju med Alex Jones på InfoWars. Jones har själv redan blivit bannlyst från flera judiskt ägda och kontrollerade plattformar på internet.

— Om jag hade varit supervänster hade de inte kallat mig ”hjärntvättad” och ”exploaterad”, och de skulle säga att jag vet vad jag talar om, inte att det bara handlar om tonårsuppror. Då hade de kysst mina fötter. Det är verkligen en konstig dubbelmoral. Som med typer som Greta Thunberg, de säger aldrig att hon är utnyttjad, att hon är hjärntvättad [för hon har ”rätt” budskap].

Alex Jones anser att Soph är ovanligt bra på att förmedla och nå fram med budskap.

— Soph är verbal och välinformerad om saker, säger Alex Jones som menar att han har pratat med hennes föräldrar och att de hjälper henne med kanske tio procents input, men hon står själv på sina ben när hon levererar sitt budskap.

Sophs just nu mest jagade kritiker, ovan nämnde jude Joseph Bernstein, får en hel del stöd av så kallade antirasister men häcklas också av vloggare som Paul R. Ramsey.

Bernstein publicerade nyligen en tweet där han uppmanade sina följare att på väg till jobbet döda en vit heterosexuell man.

På Bernsteins uppmaning till mord på vita twittrar Ramsey till svar att han skriver en artikel om judisk makt och extremism och ber Bernstein om en intervju på ämnet.

Soph visar med sina videor att människor med låg ålder kan ha väl så förnuftiga argument som gubbar som vill upprätthålla en gammal – och judisk – maktordning.

Källor:
Soph på Bitchute
Soph på Youtube
YouTube’s Newest Far-Right, Foul-Mouthed, Red-Pilling Star Is A 14-Year-Old Girl
Alex Jones Interviews 14-Year-Old Thought Criminal Soph
Twitter/Ramzpaul


  • Publicerad:
    2019-05-17 12:30