CENSUR. Youtube fortsätter sin kampanj mot yttrandefriheten och stänger nu även ner den populära Youtubaren ”Soph”.

Tidigare i sommar lanserade Google en massiv censurkampanj, där man kraftigt begränsade den redan smala ”yttrandefriheten” på videotjänsten Youtube. Många kanaler med invandrings- eller systemkritiskt innehåll plockades helt enkelt bort, samtidigt som man införde ett totalförbud mot nationalsocialism och begränsade innehåll som förde fram teorier som enligt det multinationella storföretaget Google är ”historiskt felaktiga”.

Censuren har gått så långt att när Nordic Frontiers Andreas Johansson nämnde sin Youtubekanal där han endast lade upp videor med naturtema dröjde det endast två dagar innan hela kanalen stängdes ner, trots att den var helt befriad från kontroversiellt material.

Under torsdagen kunde Nordfront rapportera om att den populära svenska kanalen SwebbTV stängts.

Men även den populära Youtubare ”Soph har nyligen stängs ner av Google. Den 14-åriga flickan har under sin korta tid på Youtube lyckats reta judiska makthavare med sitt raka och ärliga budskap och beskrivning av hur världen är beskaffad. Fram till att hon stängdes av hade hon över en miljon följare på Youtube.

På Twitter meddelar hon också att hennes Patreon har stängts ned.

Enligt Youtube-kanalen ”MR.OBVIOUS” blev hon nedstängd efter en video där hon diskuterade homolobbyn och den dekadens som sprids med Pride och liknande fenomen. Hon ska bland annat ha talat om kopplingen mellan homolobbyn och pedofili.

Källa:
THEY BANNED MY GIRL SOPH, BRING BACK SOPH


  • Publicerad:
    2019-08-03 13:45