CENSUR. Den liberala invandringskritikern En Arg Blatte Talar är på väg att stängas ner av det allt mer totalitära Google.

Den liberala invandringskritikern En Arg Blatte Talar, själv invandrare från Bosnien, är på väg bort från Youtube. I ett nyligt publicerat inlägg på Facebook beskriver han sin situation:

Först togs Swebbtv’s kanal bort, av oklar anledning. På 24 timmar har jag fått två helt orimliga strikes för ”hat”, detta på videor som YouTube godkände som ”annonsvänliga” inte alltför länge sen.

Jag har sett hur detta fungerar innan. Just nu har jag 1 varning och 1 strike, som ni kan se på bilden. Det kan gå snabbt innan det plötsligt blir 3 och jag är borta, så vill bara förvarna: YouTube låtsas ha en ”rättvis” policy, men de staplar på med anmälningar utan motivering – på videor som vart populära och tillåtna i flera år, och helt plötsligt har du 3 strikes utan en chans att förklara dig själv. De väntar nämligen inte på din ”appeal” att utredas innan de beslutar om din kanal.

Arga Blatten, som han även kallas, skriver vidare att han redan planerat att frångå sin tidigare mer ”provokativa” hållning och bli mer städad.

Trots detta verkar det alltså som att Youtube – som ägs av judiska Google – planerar att stänga ner även liberala invandringskritiker. Idag har nämligen även den ideologiskt närbesläktade podden Ingrid&Maria fått ett avsnitt censurerat av Youtube.

För ett par dagar sedan blev även den populära konservativa kanalen SwebbTV borttagen från Youtube.

Censuren mot oppositionella svenskar drog igång för drygt ett år sedan efter ett intensivt mediedrev från den judiska Bonnierkoncernen. Då censurerades och stängdes Nordiska motståndsrörelsens mycket populära Youtubekanal ner, tillsammans med medborgarjournalisterna i Granskning Sverige.


  • Publicerad:
    2019-08-06 22:15