KANADA. Den 19-åriga nationalsocialisten Veronica Bouchard svarar i en längre video på lögnkampanjen hon blev utsatt för i samband med en intervju i kanadensisk TV.

evalion

Den 19 år gamla nationalsocialisten Veronica Bouchard deltog tidigare denna månad i en intervju i kanadensisk TV i samband med att hon blev stoppad och trakasserades på flygplatsen i Toronto när hon var på väg hem tillsammans med sin tyske pojkvän efter en visit i Tyskland.

Utöver att hon satt anhållen i flera timmar ska hennes personliga ägodelar ha beslagtagits och hennes tyske pojkvän greps och deporterades ut från Kanada. Efter händelsen ska Bouchard även ha trakasserats och hotats av den 43 år gamle avhopparen och före detta nationalisten Christian Picciolini om hon inte slutar med sin aktivism på Internet eller ger information om andra unga nationalister som hon känner.

Picciolini, som arbetar för avhopparorganisationen ExitUSA, planerar att tala om antisemitism på en konferens den 17 november som arrangeras av Anti Defamation League. Den judiska sionistorganisationen, som ofta förkortas till ADL, är känd för att aggressivt försöka bekämpa yttrandefriheten och trakassera dissidenter med mycket fräcka metoder.

Bouchard blev först känd på Youtube där hon drev den populära kanalen ”Evalion” där hon la ut egenproducerade videos som var kritiska till massinvandring, kulturmarxism och judisk makt. Den 19-åriga kvinnan riskerar nu att bli utredd för hatbrott av kanadensiska myndigheter på grund av sina åsikter.

Se Bouchard kommentera intervjun nedanför:

Några av Evalions tidigare filmklipp:

Källa:
Ung nasjonalsosialist svarer på (((medias))) løgner


  • Publicerad:
    2016-11-14 18:21