OY, VEY. En judisk familj från Michigan tvingades lämna ett flygplan före start. Orsaken var att medpassagerarna inte stod ut med deras stank.

Yossi Adler.

Juden Yossi Adler är ursinnig efter att han och hans fru Jennie Adler och deras bebis tvingades lämna ett flygplan tillhörande American Airlines före start. Medpassagerare hade klagat på deras stank.

Adler hävdar att de blev utsatta för antisemitism.

— De pekade ut oss bara för att vi är judar, säger Adler, som förnekar att han luktade illa.

Efter att den judiska familjen tvingats lämna planet fortsatte de antisemitiska uttrycken i avgångshallen.

— När jag gick till gaten för att boka om vår resa höll folk demonstrativt för näsan och fläktade sig med pappersark, klagar Adler, som försökte förklara för personalen att han måste få komma hem till sina andra åtta barn som väntade på honom.

Adler är även arg för att de inte fick tillbaka sitt incheckade bagage innan planet hade lyft, vilket de hade blivit lovade.

Det judiska tv-bolagets NBC News lokale nyhetsankare Jason Colthorp kommenterar det inträffade med att klagomål från medpassagerare på flygplan inte är något nytt, men öppnar för debatt i frågan:

— Vid vilken nivå av besvärande omständigheter ska flygbolag kasta av passagerare som inte utgör något omedelbart hot mot flygningen?

Källor:
Michigan family reacts after removal from American Airlines flight over body odor complaints
Passenger Kicked Off Flight For Odor


  • Publicerad:
    2019-01-27 18:00