Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

STUDIO NORDFRONT#5: Polisiär hets och aktivism i Dalarna

Av Robin Palmblad, 2018-01-18
robin.palmblad@nordfront.se

WEBBTV. Ikväll sänds Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg. Avsnittet innehåller bland annat ett reportage från Dalarna.

Kvällens program innehåller bland annat:

  • Reportage från aktivism i Dalarna, näste 5.
  • Reportage från då Jimmy Björk muckade.

Dokumentären Missing Links:

Spana in vår nya mixer som vi döpt till ”Stefan”:

NTV köpte i veckan in en sprillans ny och riktigt bra mixer. 🙂 Det kommer att innebära avsevärt bättre ljud på studiosändningarna!

Gilla Radio Nordfront och NTV på Instagram, Facebook och Twitter.

Stöd NTV genom super-fräscha MakerSupport:

Nu finns det ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Klicka här för att komma till vår sida på MakerSupport!

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits

Se på sändningen:

Nordfront TV är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Pär Öberg och Emil Hagberg.

Nordfront TV gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-01-18 17:50