KANADA. Den svenska regeringen uppger i ett pressmeddelande idag att man skickar två ministrar till ”Global Progressive Summit” i Kanada. Temat för globalistmötet är ”mångfald och välstånd för alla” samt ”innovationer och digital demokrati”.

kanada

Den fjortonde till femtonde september hålls ”Global Progressive Summit” i Kanada. Regeringen låter via pressmeddelande hälsa att man skickar dit två svenska representanter i form av närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt EU- och handelsminister Ann Linde som kommer att medverka på mötet. På agendan för globalistmötet står ”mångfald och välstånd för alla” samt ”innovationer och digital demokrati”.

Några av de övriga deltagarna är bland andra Sadiq Kahn, borgmästare i London, Sigmar Gabriel, vice förbundskansler och näringslivs- och energiminister i Tyskland, Lodewijk Asscher, vice premiärminister i Nederländerna, Toomas Hendrik Ilves, Estlands president och Bill de Blasio, New Yorks borgmästare. Värd för det hela är Kanadas premiärminister Justin Trudeau.

Mer ingående hur denna globala ”mångfald för alla” ska orkestreras återstår att se.

Källa:
Mikael Damberg och Ann Linde på Global Progress Summit


  • Publicerad:
    2016-09-12 21:35