Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Centerpartist blottade sig för småflickor

PEDOFILI. Centerpartisten Niklas Wellholt dömdes i oktober för att ha blottat sig för tre småflickor i Kungsbacka. Han är en av de senaste i raden av centerpartister med kopplingar till pedofiler, den här gången är det Wellholt själv som utfört brottet.

Arab skrämde svenska kvinnor med sin penis – får dagsböter

HULTSFRED. Syriern Bilal Kaseer blottade sig och onanerade framför sammanlagt sex svenska kvinnor vid diverse motionsstråk i Hultsfred under våren 2017. Nu döms han för sexuellt ofredande och förargelseväckande beteende till dagsböter.

Psyksjuk irakier blottade sig för småflickor på bussen

BROTT. En psykiskt sjuk irakier döms av Malmö tingsrätt för sexuellt ofredande efter att ha blottat sig och onanerat framför unga flickor på bussar i Malmö vid två tillfällen.

VARNING: Blottare befinner sig i Varbergaskogen

ÖREBRO. Under veckan har flera anmälningar inkommit om att en blottare befinner sig i Varbergaskogen i Örebro. Flera kvinnor vittnar om en man som visar sitt könsorgan och nu vill Nordfront varna kvinnor och barn att gå själva i området då blottning, förutom att det är obehagligt i sig, även kan leda till grövre sexualbrott.

Rasfrämling blottade sig för småbarn i Rättvik

DALARNA. En mörk man gick runt i Rättvik med sin penis i handen. Bland annat försökte han närma sig ett barn men jagades bort av barnets far.

Kvinna antastad av blottare i Lerum

LERUM.När en kvinna gick vid tågstationen i Lerum ska en okänd man ha tafsat på hennes bröst och rumpa. Sedan började han skrika obsceniteter medan han visade sitt kön för henne.