Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mordanklagade Kyle Rittenhouse sedd på bar – i trots mot alkohollagar i hans hemstat

KYLE RITTENHOUSE. När den mot borgen frigivne Kyle Rittenhouse sågs dricka öl på en bar i Wisconsin spekulerades det i om han bryter mot villkoren för sin frigivning. I delstaten är åldersgränsen 21 för alkoholintag.

Rittenhouses advokat intervjuades av Tucker Carlson

USA. 17-årige Kyle Rittenhouses advokat John Pierce har intervjuats av Tucker Carlson och berättar där om omständigheterna kring skjutningarna i Kenosha, Wisconsin.

Rittenhouse gjorde inget fel!

USA. Skytten i Kenosha, den sjuttonåriga Kyle Rittenhouse, har nu arresterats och anklagas för mord, men av allt att döma så gjorde han inget fel utan försvarade sig bara mot den mobb som anföll honom.

Den 17-åriga mannen som försvarade sig i USA är nu misstänkt för mord – alla de tre skjutna var sedan tidigare brottsdömda

USA. Den 17-årige Kyle Rittenhouse är nu misstänkt för mord av den första graden när han skyddade sig från anarkistiska upploppsmakarnas attacker mot honom. Alla skjutna har sedan tidigare brottsregister.

AFA och BLM attackerade ensam vit man – två angripare dödades!

USA. En pöbel bestående av AFA:iter och svarta försökte döda eller grovt misshandla en liggande 17-årig vit man. Då öppnade han eld.