Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kamelman hotade bargäster med motorsåg

KUNGSBACKA. En man sprang på måndagskvällen in på en bar i Kungsbacka med en igångsatt motorsåg medan gästerna fick fly ut bakvägen. Det visade sig senare att mannen är känd under namnet ”kamelmannen” efter att han ridit in på ett hotell i Turkiet på en stulen kamel förra sommaren.

AfS JO-anmäler Aranäsgymnasiet i Kungsbacka

KULTURMARXISM. Aranäsgymnasiet i Kungsbacka syftar till att överföra skolledningens kunskaper och åsikter till eleverna. Att ha ”rätt” åsikter är där viktigare än att ha egna åsikter.

LÄSARFILM: Se den knivbeväpnade afrikanen hota batongviftande ordningsvakt

LÄSARFILM. Nordfront har fått en läsarfilm från en riksuppmärksammad händelse då en svart knivbeväpnad man hotade människor i Kungsbacka.

M-topp i Kungsbacka avgår efter att ha blivit gripen för sexköp

INRIKES. En moderat kommuntopp i Kungsbacka greps i lördags för sexköp och avgår nu från alla uppdrag.

Affischering – Kungsbacka kommun

Söndagsmorgonen den 15/3 samlades delar av Kampgrupp 201 i Åsa i Kungsbacka kommun för att sprida Nordiska motståndsrörelsens budskap via affischer. Man började med att affischera utanför de lokala butikerna och vid busshållplatser, efter detta begav man sig till Åsa tågstation och satte upp ett stort antal affischer.

Uppmaning till vit ungdom i Göteborg och Kungsbacka

Natten till onsdagen den 8/1 begav sig Kampgrupp 201 ut för att uppmana den vita ungdomen att slå tillbaka mot främlingsgängen som terroriserar deras skolor. Man begav sig först till Kungsbacka där Elof Lindälvs Gymnasium, Drottning Blankas Gymnasium och LBS Gymnasium täcktes med Nordiska motståndsrörelsens budskap i form av sprejningar och klistermärken. Även gallerian Kungsmässan […]

Kungsbacka: Nybyggda lägenheter ska bara gå till nyanlända

FRÄMLINGSINVASIONEN. Samtliga av de nya lägenheter som byggs i en Kungsbackastadsdel kommer gå till nyanlända främlingar.

Kungsbacka vill införa tillståndskrav för tiggare

MÅNGKULTUREN. Det kan bli stopp för oreglerat tiggande i Kungsbacka om länsstyrelsen anser att de nya kraven kan införas.

Flertal personrån i Göteborgsområdet under natten

BROTT. Under lördagsnatten har ett flertal personer blivit misshandlade och rånade i Västsverige. Polisen har inte gripit några misstänkta alls – för något av rånen.

Ung kvinna svårt misshandlad av “okända gärningsmän” (UPPDATERAD)

HALLAND. En 16-årig kvinna misshandlades helt oprovocerat nu under kvällen av vad gammelmedia beskriver som ”25-åriga män”.