Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Moderattopp avgår efter memer i privat chattkonversation

Delade bilder i privat konversation för två år sedan Tvingas avgå efter konversationen läckt till media.

Kriminell vänsterextremist kastade köttbullar och skrämde kvinnor

75 000 kronor fattigare AFA-anhängaren Robert Landberg har dömts för gravt antisocialt beteende.

Tre rasfrämlingar häktade efter gruppvåldtäkt i Mariestad

MÅNGKULTUREN. Tre rasfrämlingar har häktats efter en gruppvåldtäkt i Mariestad förra helgen. Våldtäkten ska ha skett hemma hos en av de misstänkta männen.

Studiecirkel i Mariestad

Lördagen den 25 januari höll Kampgrupp 204 en studiecirkel om kampens ideologi, Nationalsocialism. Denna studie behandlade mest den fysiska och praktiska delen i kampen.

Dubbelt upp i Näste 2

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Näste 2 höll i två lyckade offentliga flygbladsutdelningar samtidigt i Västra Götaland och Halland.

Studiecirkel i Skaraborg

Kvällen den 14 januari samlades kamraterna från Kampgrupp 204 i folkgemenskapens tecken. Kvällen började med tebjudning med sympatisörer. När besökarna lämnat startade studiecirkeln och temat för kvällen var revolution. Långa diskussioner fördes kring ämnet och tips om intressant litteratur delades.

Budskap riktat mot nordisk ungdom i Mariestad

Natten mellan 9/10 januari satte nationalsocialister upp affischer på två gymnasieskolor i Mariestad. Budskapet riktades till nordiska ungdomar som varnades för den massiva invandring som hotar deras framtid. Även en lösning på problemen erbjöds, nämligen Nordiska motståndsrörelsen! Aktiviteten utfördes effektivt och metodiskt av Skaraborgs spjutspets. Ett 60-tal affischer satt synliga runt hela området mellan två […]

Aktion mot det globalistiska banksystemet

Kampgrupp 204 från Näste 2 levererade natten mot fredagen 13/12 en lyckad banderollaktion i Mariestad mot globalistbanken Swedbank. Det tog aktivisterna ett litet tag att få upp banderollen – som hade budskapet “RADIKAL KAMP” – , då det som ni kan se på bilderna var lite svårt att hissa den. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen […]

Skolaktivism i Mariestad

Under torsdagskvällen 5/12 var kampgrupp 204 återigen på plats i Mariestad. Aktivisterna befann sig på området som tillhör Göteborgsuniversitet/Dacapo för att utföra en aktion som riktades mot universitetets elever. Detta då vissa elever på skolan visat att de stöder det sjuka folkutbytet som pågår och den aggressiva homolobbyn genom att ha klistrat upp dekadent propaganda. […]

Kampgrupp 204 intar Mariestads gator!

Lördag den 23 november genomförde kampgrupp 204 en offentlig aktion i centrala Mariestad. Med banderoll med texten “Stoppa folkutbytet – Nordfront.se” ställde man upp sig i centrala Mariestad på torget och delade ut flygblad till passerande människor. Reaktionerna var överhängande positiva, och en man utbrast “Ni är hjältar!” när denne körde förbi med sin bil. […]

Tonåring åtalas för smällare mot Åkesson

ANTIRASISTER. När Jimmie Åkesson i våras lämnade ett torgmöte i Mariestad så exploderade en kraftig smällare intill bilen han färdades i. Nu åtalas en 16-åring för dådet, en person som tidigare stört vid Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter.

Röding försökte smygfota motståndsmän med drönare

VÄNSTEREXTREMISM. En röding försökte med hjälp av en drönare smygfotografera motståndsmän som delade flygblad, men det hela slutade med att rödingen själv blev fotograferad.

Knarkande AFA-aktivist i Mariestad

VÄNSTEREXTREMISM. Nordfront har granskat en AFA-aktivist i Mariestad. Fram träder en bild av en knarkare som haft mycket problem med rättvisan, men som ändå tillåts vara medlem i stadens MMA-klubb.