Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Marcus Allard (ÖP) ställer frågor om islamistiska förskolor – kommunalrådet tiger som muren

ÖREBRO. Vänsterpopulistiska Örebropartiet har på sin Facebook publicerat ett inslag från en debatt i Örebro kommunfullmäktige som höll möte i början av veckan.

Malcom Kyeyune går bananas i kommunistpodd – hyllar “NMR-arbetare” och utropar “oy vey”

INRIKES. Vänsterideologen Malcom Kyeyune säger att han ser mer upp till medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen än tyckare från etablissemanget.

Före detta antifascist raljerar mot islamisering och böneutrop i kommunfullmäktige

ÖREBRO. Markus Allard har gått från antifascist till att sätta ner foten mot islams utbredning i den svenska offentligheten. Han beskriver Sverige som ”mitt eget land” och sig själv som ”majoritetssvensk” när en afrikan vill att Allard integrerar sig i det mångkulturella Sverige.

Vänsterpartiet kastar ut Ung Vänster ur lokal

ÖREBRO. Ung Vänster i Örebro gjorde i lördags misstaget att bjuda in Markus Allard till ett möte. Detta resulterade i att Vänsterpartiets ordförande i Örebro stormade in och upplöste mötet och körde ut deltagarna från partiets lokal.

Ung Vänsters ordförande stödjer Revolutionära Fronten

VÄNSTERPARTIET. Igår rapporterade Nordfront om tillslagen mot de åtta vänsterextremisterna i Revolutionära Fronten. Idag framkom det att vänsterpartisten Markus Allard inte ser något problem i att stödja terror mot politiska motståndare.