VÄNSTERPARTIET. Igår rapporterade Nordfront om tillslagen mot de åtta vänsterextremisterna i Revolutionära Fronten. Idag framkom det att vänsterpartisten Markus Allard inte ser något problem i att stödja terror mot politiska motståndare.

När SVT ringde upp Ung Vänsters ordförande i Örebro, Markus Allard, för att fråga varför han gillade Revolutionära Fronten på Facebook blev det ingen pudel. Istället försvarade han sig och hävdade att det inte är värre än att gilla polisen på Facebook. Han menade vidare att Revolutionära Fronten är en förutsättning för att han ska kunna bedriva politiskt arbete då de skyddat honom mot ”nazister” som han uttryckte det.

På frågan om han anser det vara problematiskt att som vänsterpartist stötta organisationer som dessa svarar han nej och utvecklar sedan varför: ”Vi vanvårdar en hel generation på äldreboenden för att folk ska kunna plocka ut vinster. Det är våld, det är att sätta sig över en demokrati. Det är inte i närheten av det som Revolutionära Fronten har gjort, eller står anklagad för.”

Allard har tidigare varit i blåsväder när han stöttat en brottslig aktion mot bloggerskan Kissie samt när han jämfört Stefan Löfven med Adolf Hitler.

Källa:
Vänsterpolitiker i Örebro försvarar extremvåldet


  • Publicerad:
    2013-11-20 21:00