Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bland judar, frimurare och kommunister: Peter Springare tar kommunalt mandat med lokalt våldsvänsterparti

ÖREBRO. Peter Springare skapade sig ett förtroendeingivande namn bland Sveriges invandringskritiker när han i egenskap av polis gick ut som visselblåsare. Efter att ha fraterniserat med judar och kommunister har nu frimuraren Springare tagit plats i Örebro kommunfullmäktige tillsammans med vänsterextremister i Örebropartiet.

Ung Vänster manifesterade mot Sverigedemokraterna i Umeå

INRIKES. Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster manifesterade under tisdagen mot Sverigedemokraterna med anledning av Jimmie Åkessons sammankomst i Umeå.

SDU går miste om bidrag – har fel åsikter

POLITIK. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor har beslutat att avslå Sverigedemokratisk ungdoms bidragsansökan för nästa år. Anledningen är att SDU:s värderingar sägs strida mot bland annat demokratins idéer och jämställdhet.

“Inte schysst” att påstå att kön är biologiskt

OPINION. Youtube-klippet där den unga sverigedemokraten Hanna Lindholm frågar studenter på Södertörns högskola om köns- ras och till och med art ”identitet” har gjort succé på nätet. Nu går Ung Vänsters ordförande ut i radio och hävdar att det är ”obehagligt” och ”oschysst” att påstå att det finns biologiska kön.

Distriktsordförande för Ung vänster stödjer RF

STOCKHOLM. Kvinnor från Ung vänster i Uppsala uppgav i går att de anser att vänsterextrema och våldsromantiserande Revolutionära fronten behövs för att påverka det politiska klimatet.

Vänsterpartiet kastar ut Ung Vänster ur lokal

ÖREBRO. Ung Vänster i Örebro gjorde i lördags misstaget att bjuda in Markus Allard till ett möte. Detta resulterade i att Vänsterpartiets ordförande i Örebro stormade in och upplöste mötet och körde ut deltagarna från partiets lokal.

Ung Vänsters ordförande stödjer Revolutionära Fronten

VÄNSTERPARTIET. Igår rapporterade Nordfront om tillslagen mot de åtta vänsterextremisterna i Revolutionära Fronten. Idag framkom det att vänsterpartisten Markus Allard inte ser något problem i att stödja terror mot politiska motståndare.