Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Zelenskyjs förklaring till förlusten av Avdijivka: ”Artificiell vapenbrist”

Har uppstått efter uteblivna vapenleveranser från väst Betyder dock inte att Ryssland ”intagit nånting”, enligt Zelenskyj.

Tyskland – ett ockuperat rike

RESEREPORTAGE. Lördagen den 17 november närvarade en delegation från Nordiska motståndsrörelsen på den årliga minnesmarschen i Wunsiedel som anordnas av Der Dritte Weg.

Knivattack i München – fyra skadade (uppdaterad)

TYSKLAND. Flera personer har skadats i en knivattack i centrala München. Den misstänkte gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

Möt Ali Sonboly – massmördaren i München

MÜNCHEN. Efter gårdagens massaker i München där nio personer dödades och ett tjugotal skadades har nu information släpps om gärningsmannen. Det är en 18 år gammal iranier vid namn Ali Sonboly och bland annat försöker nu massmedia koppla honom till Breivik.

Skottlossning vid köpcentrum samt vid tunnelbana i München – “tysk-iransk” gärningsman död

TYSKLAND. Nordfront uppdaterar live om flera misstänkta terrordåd i centrala München med minst två skjutningar och flera döda och skadade.

Film visar tusentals tyskar som skriker “Merkel måste bort”

TYSKLAND. En film som publicerades igår visar tusentals tyskar som demonstrerar i München och skriker att ”Merkel måste bort”. Demonstrationen ska ha genomförts den 12 januari i protest mot sexövergreppen som invandrare begick mot tyska kvinnor på nyårsnatten. En demonstration på samma tema hölls även i den tyska staden Leipzig.