Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

KD-topp avgår efter anmälan om ofredande

Polisanmäld efter blöt fest med Sara Skyttedal för åtta år sedan Förnekar anklagelserna.

Inte ett brott när Dulny slet skylt från vänsteraktivist

KARMA IS A BITCH. Rätten höll inte med åklagaren om att Christoffer Dulny hade ofredat en vänsteraktivist när han slet en skylt ifrån henne. Detta trots att kvinnan sa att det var rasister som gjort detta och att hon hade fått en sticka i handen.

16-årig flicka ofredades av mörkhårig man som inte talade svenska

BROTT. När en 16-årig flicka var på väg till Bäckdalsskolan i Jönköping stoppades hon av en man som försökte dra in henne i sin bil. Flickan lyckades fly från platsen. Polisen söker nu efter en mörkhårig man som inte talar svenska.

Pite Havsbad – fritidsutflykt slutade i sexuella ofredanden

PITEÅ. Nu startar rättegången för de två unga män som sexuellt ofredat två 13-åriga flickor på Pite Havsbad i höstas. Männen nekar med svaret: ”Vi var där för att leka, vi har inte ofredat någon flicka”. Men flickornas vittnesmål är klart och tydligt och tillvägagångssättet är ytterst utstuderat.

Arab åtalas för tafsande på svensk kvinna – fångades på film

MALMÖ. En natt i mitten av januari fångade en övervakningskamera i centrala Malmö en arab som först kastar smällare efter en grupp nordiska kvinnor och sedan tafsar på en annan kvinna. Nu åtalas han för sexuellt ofredande vid Malmö tingsrätt.

Anhållna polacker skulle hämnas ofredande

NYNÄSHAMN. Efter att polisen blivit tipsade om ett förestående bråk i Nynäshamnsområdet greps fjorton män misstänkta för förberedelse till grov misshandel. I deras bilar hittades ”gatustridsvapen” och målet ska enligt polisen ha varit ett asylboende.