Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sexualbrottsdömd afghan hyrdes ut till lågstadieskola av myglande asylbaron

BODEN. Den sexbrottsdömde afghan som fick vikariera på en norrländsk lågstadieskola hyrdes ut av bemanningsföretaget Student Consulting. Bemanningsföretaget ägs av en av Norrlands största asylbaroner, som bland annat förvandlade Pite Havsbad till ett centrum för knark- och sexualbrott.

Migrationsverket avslutar samarbete med Pite Havsbad

NORRBOTTEN. Efter flera oegentligheter och skandaler säger Migrationsverket upp avtalet med Pite Havsbad, där det var meningen att uppemot 2 000 främlingar skulle huseras.

Polisen lämnar walkover – mäktar inte med drogmissbruk på “flyktingförläggning”

MASSINVANDRINGEN. Det har nu snart gått två år sedan turistanläggningen Pite Havsbad slöt ett avtal med Migrationsverket om att upplåta rum och bungalows till ett stort antal rasfrämlingar. I dagarna börjar den negativa effekten bli så påtaglig att inte ens den socialdemokratisk färgade Piteå- Tidningen kan undanhålla sina läsare sanningen.

Pite Havsbad – fritidsutflykt slutade i sexuella ofredanden

PITEÅ. Nu startar rättegången för de två unga män som sexuellt ofredat två 13-åriga flickor på Pite Havsbad i höstas. Männen nekar med svaret: ”Vi var där för att leka, vi har inte ofredat någon flicka”. Men flickornas vittnesmål är klart och tydligt och tillvägagångssättet är ytterst utstuderat.

Man med tolkbehov misstänks för brand på Pite Havsbad

PITEÅ. En 25-årig man har gripits misstänkt för en brand på Pite Havsbad. Utredningen pågår och polisen har kallat efter tolk.

En av nordens största turistanläggningar blir flyktingboende

MASSINVANDRINGEN. Pite havsbad, som är en av nordens största turistanläggningar, kommer nu att bli flyktingboende.