Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kärleksvecka i Sollefteå

Barnafödandet rekordlågt Sollefteå uppmanar sina medborgare att föda fler barn.

Kooperativ vårdcentral i Sollefteå läggs ner – inte nog lönsam

VÄLFÄRD. Igår eftermiddag meddelade konkursförvaltaren att han kastar in handduken och ger upp i försöket att privatisera den kooperativa vårdcentralen Voon i Skellefteå. Anledningen är att konkursboet inte anses vara uppbyggt på ett sätt som kan ge kapitalägare tillräckligt stora vinster.

Politikerlöner sänks efter S-förlust i Sollefteå

SOLLEFTEÅ. Efter att Socialdemokraterna kastats ut sänker nu kommunpolitikerna i Sollefteå sina löner. Detta efter att populistpartiet Västra Initiativet nu fått igenom sitt mångåriga krav.

Bränder, våldtäkter och kaos i Ångermanland

ÅNGERMANLAND. Bränder, våldtäkter, oprovocerade misshandlar av kvinnor på stan och strypningsförsök mot barn som är ute och leker på gatan. Politikernas avvecklingspolitik i Ångermanland får allt större genomslag, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Liberala politiker ljuger och polisanmäler väljare

VALÅR. Liberalerna i Västernorrland har gjort bort sig och hånas nu överallt på sociala medier. Detta efter att företrädare för partiet medverkat i en falsk nyhetsartikel i vänsterextrema SVT. Syftet med den falska artikeln verkar vara att försöka dölja det faktum att Liberalerna i en medborgarintervju på nätet säger sig vilja lägga ned vården i Sollefteå för att skapa ”jämlikhet” och ”organisera vården efter befolkningens behov”.

Sollefteå: Stort slagsmål under mångfalds-festival

MÅNGKULTUR. Hotfull stämning i Sollefteå när ett tiotal personer slogs vilt med tillhyggen under den vänsterextrema Mångfalds-yran, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Pedofilbröderna Björn och Teddy Sandberg döms för mycket stort antal grova barnvåldtäkter

INRIKES. Bröderna Björn och Teddy Sandberg, hemmahörande i Sollefteå kommun, dömdes under fredagen till fängelse för hundratals grova våldtäkter mot barn.

Hundratals medborgare ockuperade Sollefteå sjukus

SOLLEFTEÅ. Fjällsjö Nyheter har länge följt utvecklingen kring sjukhuskrisen i Norrland och under gårdagen valde hundratals medborgare att ockupera Sollefteå sjukhus i protest mot den planerade nedläggningen.