Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Moderat ”mångkulturmotståndare” på väg att få igenom tvångsfördelning av migranter inom EU

Generar till och med migrationsministern ”Tvång kommer ej accepteras.”

SD och M kritiska till EU:s förslag om ”chat control”

”Chat control” ska bekämpa sexuella övergrepp mot barn Alla digitala meddelanden ska skannas.

Moderat toppolitiker: “Skrota mångkulturalismen!”

POLITIK. Den moderate Europaparlamentarikern Tomas Tobé skriver i en debattartikel att vi måste bort från mångkulturalismens antiliberala idéer för att förbättra integrationen och mångkulturen i samhället.

Moderaterna backar upp Juncker: Fidesz måste uteslutas från EPP

UTRIKES. Den moderate EU-kandidaten Tomas Tobé backar upp Jean-Claude Junckers krav om att ungerska Fidesz måste uteslutas från EPP.

PK-bråk efter Uppdrag Granskning-avsnitt om våldtäkter

DEBATT. Efter att gårdagens Granskning Sverige ”avslöjat” att icke-svenskar dominerar våldtäktsstatistiken har politiker och experttyckare hamnar i bråk med varandra. Ingen vill däremot ta på sig ansvaret över att massinvandringen har lett till att ett stort antal kvinnor våldtagits av främlingar.

Lagrådet sågar regeringens samtyckeslag

INRIKES. Lagrådet sågar regeringens förslag gällande den nya så kallade samtyckeslagen. De menar bland annat på att man inte på förhand kan veta vilka handlingar som skulle kunna vara brottsliga och vilka som inte är det.  

Moderat i Gävle vill kväsa folkets röst

GÄVLE. Moderaten Tomas Tobé vill inte att grannar till framtida tältläger ska kunna protestera. Hans uttalande är helt i linje med vad Moderaternas partiledning tidigare gett uttryck för.