Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Granskning Sverige konfronterar Robert Aschberg om tidigare uthängning

ALTERNATIVMEDIA. Medieprojektet Granskning Sverige konfronterar Robert Aschberg om en tidigare uthängning han har gjort, där han hängde ut frisören Åsa Westerberg.

Robert Aschberg går i pension – tänker arbeta ändå

MEDIA. Det har stormat hårt kring juden Robert Aschberg på senare tid, framförallt med tanke på Granskning Sveriges dokumentär om honom. Nu rapporterar lögnpressen att han tänker gå i pension.

Feministinspektionen konfronterar Robert Aschberg om brottsanklagelser

INRIKES. Programmet Trolljägarna, med den judiske mediaprofilen Robert Achberg i spetsen, ville hitta Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson för att hänga ut honom. Istället ringde Andersson tillbaka med frågor till Aschberg om bland annat mordgåtan kring Solvallakungen och Bechir Rabanis bortgång.

Trolljägaren: “Rasistiskt att påstå att det finns etniska svenskar”

LÖGNMEDIA. Fabian Fjälling har publicerat ett inspelat samtal på Facebook med ”trolljägaren” Frida Boisen, som kallar det för rasism och hat att ställa kritiska frågor till journalister, men tycker att det är okej att Trolljägarna söker upp och hänger ut privatpersoner.

Nya “Trolljägarna” på jakt efter Nina Drakfors och Fabian Fjälling

1984. Under produktionen av den nya säsongen av ”Trolljägarna” har juden Robert Aschbergs kollega Frida Boisen bland annat besökt Fabian Fjällings hem, samt försökt att få till en intervju med Nina Drakfors.