Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vänsterpartiet kommer inte kräva utträde ur Nato

”Ser inte att det kommer ligga på bordet under nästa mandatperiod” Vill däremot lagstifta om förbud mot kärnvapen i Sverige.

Spår av kokain på 4 av 8 riksdagspartiers kanslier

Fullständig panik inom SD efter Aftonbladets avslöjande ”Kan röra sig om en förtroendevald”.

Efter regeringens “välfärdsmiljarder”: Nedskärningar i välfärden eller skattehöjning ändå att vänta!

SVERIGE. Sveriges kommuner och landsting skulle få 10 miljarder extra under nästa år för att utveckla välfärden. Men på grund av det stora budgetunderskotten så är pengarna redan använda när de väl kommer till kommunerna. Därav finns det två vägar att gå för landstingen och kommunerna, höja skatten eller skära ned i välfärden.

Lars Ohly vill avskaffa demonstrationsfriheten!

DEMOKRATI. Lars Ohly (V) kommer ut som antidemokrat och menar att om han och andra vänsterextremister blir provocerade av en demonstration så bör den förbjudas. En polisman säger att han är förvånad över hur en tidigare riksdagsman som varit med och stiftat svensk lag kan vara så okunnig om hur den svenska grundlagen fungerar. Med det resonemang Ohly använder skulle alla motdemonstrationer mot nationalistiska demonstrationer också kunna förbjudas då motdemonstranterna kan yttra sina åsikter på annan tid och plats.

V-ordförande gripen inför första maj – försökte sabotera laglig demonstration!

DALARNA. Elias Lodin, Vänsterpartiets ordförande i Ludvika, har tillsammans med Ivan Midjich från ”We are Dalarna” samt en annan man gripits av polisen efter att dessa försökte dumpa gödsel på torget som Nordiska motståndsrörelsen under söndagen ska hålla tal på.

Intervju angående misstänkt “ofredande” i samband med aktion i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront har intervjuat Pär Sjögren som är misstänkt för att ha ”ofredat” en störande vänsterpartist som försökte förstöra en flygbladsutdelning som Nordiska motståndsrörelsen genomförde i Ludvika förra helgen.

Vänsterpartiet i Hedemora ställer in första maj-firande – ska demonstrera mot Motståndsrörelsen

DALARNA. Istället för att arrangera sin traditionsenliga filmkväll meddelar nu Vänsterpartiet i Hedemora att de inte ska fira första maj lokalt utan istället åker till Borlänge för att motdemonstrera mot Nordiska motståndsrörelsen.