Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Irländska rugbylandslaget vägrade knäböja för BLM — stod rakryggade under “antirasistiskt budskap”

VIT RYGGRAD. Efter BLM-upploppen förväntas numera spelare att knäböja före match för att visa att de stödjer ”kampen mot rasism”. Inför söndagens Six Nations-match i rugby valde dock båda lagen att stå raka.

“Boer-ledarna har förrått sitt folk”

INSÄNDARE. Sydafrikanen Torsten Sjöberg, med rötter i Sverige, skriver om sin frustration över fredagens antiklimax i Sydafrika som hade kunnat bli starten för de vitas frigörelse från afrikanernas förtryck.

15-årig flicka slog tillbaka mot våldtäktsman – gick till attack med kniv

KOMMENTAR. När rättsväsendet lade ner Almas fall blev den unga svenskan ursinnig, och bestämde sig för att hämnas mot våldtäktsmännen.

Knivviftande somalier fick stryk av finländare i Vasa

FINLAND. En somalier som attackerade en man i Vasa och hotade folk en kniv fick stryk av arga finländare. Somaliern har nu gripits misstänkt för försök till dråp.

Stor demonstration mot homolobbyn på Irland

IRLAND. Nationalister på Irland samlade tusentals personer i en demonstration mot homolobbyn och pedofili. Demonstrationen hölls utanför det Irländska parlamentets underhus Dáil Éireann.

FILM: Franska patrioter jagar och misshandlar muslimer (uppdaterad)

FRANKRIKE. En film från Frankrike som påstås, och ser ut att, visa hur en grupp patrioter som är beväpnade med batonger jagar och misshandlar muslimer eller rasfrämlingar i Paris. Filmen publicerades förra veckan och har tusentals visningar men händelsen verkar inte ha rapporterats i media, vilket gör att det är svårt att veta vad motivet var och om händelsen verkligen är ny.