Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Uppgifter: Svenskt näringsliv pressar på om Nato

Näringslivstoppar och politiker i hemligt möte i Helsingfors Rädd att investerare lämnar Sverige och Finland om man står utanför Nato.

Här är Wallenberg-chefen som torskade för sexköp

PROSTITUTION. Vijay Mehra, chef inom Wallenberg-företaget EQT, åkte i maj månad fast när han köpte sex i Älvsjö.

Amazon lagrar biometrisk data från amerikanska medborgare i Eskilstuna – är Sverige kärnan i Djupa staten?

DEN DJUPA STATEN. I en ny film berättar Mathias Andersson om Amazons datalagringshall utanför Eskilstuna. Även andra IT-jättar som Google och Facebook har med hjälp av etableringsstöd och skattebefrielse fått hjälp från både regeringen och en välvillig opposition att etablera sig i Sverige – vilket ger upphov till vissa frågor.

Ulf Kristersson deltar i årets Bilderbergmöte kommande veckoslut

SKUGGREGERING. Årets Bilderbergmöte, där inflytelserika personer inom näringslivet, bankväsendet och politiken samlas, går av stapeln i Montreux i Schweiz den 31 maj till 2 juni. Ulf Kristersson (M) deltar som enda svenska politiker.

Ny gymnasie- och kunskapslyftsminister medlem i ökänd tankesmedja

SVERIGE. Anna Ekström har utsetts till ny gymnasie- och kunskapslyftsminister. Hon tar vid efter Aida Hadzialic som avgick efter avslöjande om rattfylleri. Ekström har tidigare företrätt Skolverket som generaldirektör. Utöver sin nya ministerpost är Ekström även medlem i Trilaterala Kommissionen som anses föra en dold agenda.

Bögklubb i Uganda stormades av polisen

UGANDA. Tungt beväpnad polis stormade igår kväll en bögklubb i Uganda mitt under den pågående Pridefestivalen i landet. En parad i regnbågens färger planeras ändå att hållas i huvudstaden Kampala, fast på hemlig plats.

Wallenberg lägger sig i flyktingdiskussionen

SVERIGE. Nu kommenterar Sveriges mäktigaste finansfamilj, Wallenberg, den pågående massinvandringen till Europa och lovar att man kommer att skänka pengar för att underlätta för invällarna.