USA Under onsdagen publicerade Donald Trump en kryptisk video och utlovade att ett viktigt meddelande skulle lämnas på torsdagen. ”USA behöver en superhjälte”, säger Trump bland annat i klippet.

”Amerika behöver en superhjälte”, säger USA:s tidigare president Donald Trump i ett nytt klipp som publicerade på Trumps egna sociala medier-tjänst Truth Social på onsdagen. Filmklippet visar även Trump som en superhjälte som skjuter laser ur ögonen.

Under torsdagen kommer ”viktigt besked” från ex-presidenten utlovar klippet, som till och med konservativa New York Post kallar ”bisarr”.

Trump har redan meddelat att han tänker kampanja för att väljas som Republikanernas presidentkandidat i det kommande amerikanska presidentvalet. Många tror att det kan handla om att Trump ska göra comeback på Twitter efter att Elon Musk hävt nedstängningen av ex-presidentens konto.

Enligt New York Post kan det också handla om att Trump tänker annonsera sin vicepresidentkandidat eller att han tänker kampanja för att väljas som representanthusets talman – något som faktiskt inte kräver att man själv är invald i kongressen.