Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

MAGISK JUL: Uppesittarkväll med Simon Holmqvist

Av Redaktionen, 2017-12-22
redaktionen@nordfront.se

UPPESITTARKVÄLL. I år introducerades en ny tradition med Simon Holmqvist som julvärd för Nordfront TV:s uppesittarkväll.

I år introducerades en ny tradition med Simon Holmqvist som julvärd för Nordfront TV:s uppesittarkväll. Under aftonen visades höjdpunkter från det gångna året, ofta i form av att olika filmklipp som sedan diskuterades.

Uppesittarna tog även mot samtal från inringande näthatare som hjälpte till att sprida en riktigt julig stämning.

— Det var en helt fantastisk uppesittarkväll som de fantastiska medarbetarna rev av, Simon Holmqvist var som klippt och skuren som en nationalsocialistisk Arne Weise, säger webbtvchef Robin Palmblad.

Holmqvist tänder ljuset i sändningens inledning. Vid sin sida har han Pär Öberg och Pär Sjögren.

— Det var riktigt kul att vara med i tv, jag hoppas att jag snart får göra om det och tack till alla tittare som har ringt in och alla shekels och vi ses förhoppningsvis snart igen, säger nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Uppesittarkvällen innehöll ett reportage där gruppchefen Max, ursprungligen från Tyskland, provade en nordisk tradition i form av isbad.

Radio Nordfront och Nordfront TV tar härmed juluppehåll och passar på att önska alla lyssnare och tittare en god jul och gott nytt år!

Missa inte den fullspäckade uppesittarkvällen:


  • Publicerad:
    2017-12-22 20:09