Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen – #97 Nyåret, Kortedala bibliotek och “hur skaffar man en partner?”

Av Redaktionen, 2018-01-05
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Gott nytt år! Ikväll serverar damerna årets första avsnitt av Radio Regeringen. Missa inte detta!

I avsnitt 97 av Radio Regeringen sände Elin och Rebecca det första avsnittet av Radio Regeringen för 2018. Som vanligt fanns mycket på schemat. Ikväll diskuterades nyåret, med såväl trevliga som otrevliga inslag, i enlighet med dagens samhällsklimat. Förutom det pratade Elin om Kortedala bibliotek och de kommande planerna för just detta bibliotek. I vanlig ordning dök de vanliga segmenten ”veckans fråga” och ”veckans aktivism” upp.

DISKUSSION
Kvällens diskussionsämne var ”hur skaffar man en partner?”.

André ringde in och ville diskutera relationer. Han menar att män idag är ”cucks”. Kvinnor uppmanas bryta sig från det heteronormativa. Att de inte ska vara husmödrar, bland annat. Han menar att man har syftet att splittra folket och främja rasblandning. Att man propagerar hejvilt för att vit familjebildning inte är något att sträva efter. Att man feminiserar männen och gör dem till svaga individer. Han menar att många kvinnor vill ha riktiga män som kan skydda dem. Han menar att främlingar idag anses vara mycket starkare än vita män (vilket kan tolkas som trygghet och beskydd). Men oftast blir kvinnorna inte skyddade av dessa män.

Jan Hjelm ringde in och berättade om hur han träffade sin fru. Han rekommenderar föreningsliv och att komma bort ifrån sin normala miljö. Där man kan utforska varandra.

Heimdall ringde in och påpekade att rasfrämlingar är framfusiga när de raggar, vilket han menar inte behöver vara någonting dåligt. Att kvinnor ibland kan uppskatta när någon är ”på”, dock utan sliskigheten. Ett starkt självförtroende kommer man långt med.

Jan ringde in och frågade vart han ska hitta en ny partner och hur denna ska acceptera ens politiska åsikter. Damerna gav en del tips till honom. Det visade sig även att han ansökt om medlemskap till organisationen, så damerna gav honom en fanfar och önskade honom lycka till.

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • NyåretNyårskaoset följer samma trend som tidigare. Denna gång råkade bland annat en poliskvinna riktigt illa ut. Damerna diskuterar denna och fler händelser.
 • Kortedala bibliotek – Stadsdelsnämnden Östra Göteborg har beslutat att flytta de 2 miljoner kr som Kortedala bibliotek får som regionbibliotek till det nya Världslitteraturhuset i Gamlestaden 2018. Då har inte biblioteket pengar till att hyra i nuvarande kommunens egna lokaler.
 • ”Hur skaffar man en partner?” – Ring in och diskutera! Berätta om egna erfarenheter och tankar! tfn. 02-1495-1488

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”Radio Regeringen – #97 Nyåret, Kortedala bibliotek och ”hur skaffar man en partner?”” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte.
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


 • Publicerad:
  2018-01-05 10:16