ANTIFASCISM. Den välkände antifascisten och ”konstnären” Shia LaBeouf greps nyligen för fylleri i delstaten Georgia. Övervakningskameror på polisstationen visa hur den berusade juden kastar ur sig rasistiska förolämpningar till både svarta och vita poliser.

Den judiske skådespelaren, konstnären och aktivisten Shia LaBeouf ber nu om ursäkt för sitt fylleri.

Den antifascistiske skådespelaren och ”konstnären” Shia LaBeouf gjorde sig ett namn i och med sitt misslyckade projekt ”He will not divide us”, som inledningsvis installerades som en kamera i New York där människor skulle protestera mot president Donald Trump under hela hans mandatperiod.

Då det uppstod en hel del bråk vid kameran, varav de allvarligaste initierades av LeBeouf själv, beslutade museet som upplåtit plats för kameran att avsluta projektet efter endast tre veckor. Sedan dess har LaBeouf försökt starta upp projektet igen genom att inledningsvis försöka hissa en ”he will not divide us”-flagga på olika platser i USA. Inte ens när han hissade flaggan på taket av en hög byggnad i Liverpool i England fick den dock vara i fred – efter endast ett dygn var den nämligen nedplockad av nätkrigare från alternativhögern.

Inte ens i Storbritannien fick juden Shia LaBeouf ha sitt ”konstprojekt” i fred.

LaBeouf har vid flertalet tillfällen gripits för bland annat våldsamheter och fylleri. När han nyligen besökte Savannah i delstaten Georgia plockades han in på polisstationen efter att ha betett sig odrägligt på fyllan.

Övervakningskameror från polisstationen visar nu hur LaBeouf hånar en svart polis genom att förklara att han kommer att hamna i helvetet. När polisen frågar varför svarar LaBeouf kort: ”För att du är en svart man”. När polisen frågar vad det har för betydelse svarar den berusade LaBeouf att ”det betyder en hel del, brorsan”.

Senare i videon anklagar han även poliserna för rasism, då han menar att han gripits endast för att han är ”vit” ”i en stad som inte har något att göra med nånting”.

I en annan video från polisstationen går han istället till attack mot en vit polis och dundrar att hans fru tittar på pornografi och fantiserar om svarta män och deras könsorgan:

LaBeouf har dock via Twitter bett om ursäkt för sitt beteende, som han menar är ett ”nytt lågvattenmärke”, vilket troligtvis på sikt kan återvinna hans status som en kulturmarxistisk hjälte.


  • Publicerad:
    2017-07-13 15:00