MASSMEDIA. Med anledning av Expressens hårdvinklade lögnartikel om Motståndsrörelsen idag kommer här en annan version av samma historia.

OBS! Tycker du att nedanstående text är osammanhängande och håller sämre nivå än vanligt på Nordfront är det för att texten är ett försök att efterlikna lögnartikelns uppbyggnad och struktur.

negress

Mötesstöraren Tess Asplund ställde sig i vägen för Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration. Tillfället fotograferades av David Lagerlöf från underrättelseorganisationen Expo. Medier världen över uppmärksammar nationalsocialisterna som oberörda tittar mötesstöraren i ögonen.

Bilden har blivit såväl en viral succé som publicerad i medier världen över, bland det mest oväntade är kanske att Pär Öberg fått deltaga i livesänd Colombiansk radio. Även Harry Potter-författaren J.K. Rowling hyllar bilden.

– Jag var arg när de kom, säger Tess Asplund, 42, till den sionistägda och Norden-fientliga tidningen Expressen.

Då solen kom först med nationalsocialisternas inmarsch i Borlänge hann de samlade mötesstörarna bli dyngblöta av ösregnet. Flera av dem skakade av kylan när de försökte stoppa aktivisternas demonstration genom Borlänge på första maj.

Många blev överraskade av antalet – drygt 100 – den ene i fånigare utstyrsel än den andra för att visa sin avsky gentemot de svenska mötes- och demonstrationsfrihetslagarna.

VPK-"ledaren" Elias Lodin från Ludvika - a.k.a. "The Sad Clown".

Deras målsättning är en diktatur där vita heterosexuella människor inte tillåts leva.

Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och nätverket Dalarna mot rasism var de som samordnade mötesstörarna. En far ropade in sin son från trädgården när ett gäng ledsna clowner passerade Hagagymnasiet längs sin väg mot Borlänge centrum.

– Erik, kom in därifrån. De kan vara smittsamma!

En vecka senare har nationalsocialisternas första maj-tåg bland mycket annat handlat om den uppgjorda bild som underrättelsetjänsten Expos fotograf David Lagerlöf tog.

Fotografen fångade det ögonblick när mötesstöraren Tess Asplund, uppbackad av hela det styrande systemet, gjorde en ”Black Power”-hälsning och ställde sig i vägen för den tillståndsgivna demonstrationen som ändå fortsatte att gå taktfast framåt.

Bilden har publicerats av medier världen över och blivit viral på sociala medier. Många har intervjuat Haakon Forwald och Pär Öberg som deltog i demonstrationen.

På de svenska hatsajterna uppstår i stället en debatt om kvinnan som med sin knutna svarta näve markerade sitt hat gentemot vita människor. Hon beskrivs som modig och bilden påstås vara spontan och inte arrangerad.

Nordiska arbetarens dag
Borlänge är en klassisk nordisk arbetarstad med industrier och pappersbruk. Det är arbetarstaden där Vänsterpartiet i valet 2014 minskade från 5 till 4 mandat i kommunfullmäktige. Partiet fick inte ens stöd av var fjortonde kommuninvånare. Staden är känd för den höga aktivitetsnivå Nordiska motståndsrörelsens femte näste hållit i många år.

– Vi tycker att det är lämpligt att vara i Dalarna och Borlänge är en lämplig stad i Dalarna. Vi vet att det finns mycket arbetare där och vi har bra stöd där, sade partiets presstalesman Pär Öberg till SVT Nyheter Dalarna inför demonstrationen som gick under parollen ”Kamp mot storfinans och folkförrädare”.

En del ledande personer i anti-judisk-makt-miljön har bosatt sig i södra Dalarna. Hjälten från Kärrtorp Emil Hagberg bor i Sunnansjö med sin familj. Haakon Forwald, ledare för Nordiska motståndsrörelsen i Norge, bor i Ludvika. Motståndsrörelsens presstalesman och chef för den parlamentariska grenen Pär Öberg blev av folket invald på personröster i Ludvikas kommunfullmäktige. Pär Sjögren, chef för Näste 5, bor i Borlänge och är ersättare i kommunfullmäktige. Det kunde även här ske på sedvanligt maner genom att folket valde honom i personvalet.

På första maj samlades nationalsocialister från stora delar av Sverige i Borlänge. Även en delegation från Finland och Norge fanns på plats. Nästan halva det 350 man långa tåget bar uniform klädsel. Vita skjortor och grön slips instoppad innanför knapparna. Männen och kvinnorna, gamla som unga gick i disciplinerade led. På flankerna längst fram gick några av funktionärerna med sköldar.

borlänge-12

I mitten längst fram gick Simon Lindberg, ledare för Nordiska motståndsrörelsen. På varsin sida om sig hade han Haakon Forwald och Antti Niemi från Nordiska rådet.

I organiserade talkörer ropades ”folkförrädare” till bland annat Mona Sahlin, Göran Greider, Peter Hultqvist och Stefan Löfven. Bevakade av poliser ropade mötesstörare runtomkring ”inga nazister på våra gator” och manade till folkmord på de Nordeuropeiska folken.

Det var då som rasfrämlingen Tess Asplund ställde sig mitt på vägen.

Tess Asplund vill krossa yttrandefriheten
Mötesstöraren Tess Asplund vill alltid vara på plats, oavsett var i landet det är, för att manifestera för folkmord på vita människor. Därför var hon i Borlänge.

Efter att Tess Asplund berättat att hon föddes i Colombia i Sydamerika och adopterades av ett par i Sverige blev colombianerna mordiska. De ville veta allt om colombianskan som hatar yttrandefriheten och Pär Öberg fick därför i livesänd Colombiansk radio berätta om demonstrationen, deras folkfrändes usla agerande och även ta tillfället i akt att mana det colombianska folket till kamp mot världssionismen.

Vad tänkte Tess Asplund, yttrandefrihetshatare och mamma från Stockholm, egentligen när hon ställde sig i vägen för Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration med 350 av de mest ädla människor vårt folk kan frambringa?

– Jag tänkte inget. Det var ren impuls. Jag var arg och irriterad när de kom, säger hon.

Hennes mötesstörande pågick under några få sekunder och hon höjde sin högra knutna hand.

– Det är en hyllning till Nelson Mandela.

Tess Asplund är 42 och har varit aktiv i kampen mot Norden i över 20 år. Hon är talesperson för ”Fokus afrofobi”, en offermentalitetsorganisation som försöker skuldbelägga och vinna fördelar på bekostnad av Nordens ursprungliga befolkning och är även engagerad i Asylrörelsen som med blockader försöker hindra poliser att utföra sitt arbete i utvisningsärenden.

Att hon ställde sig framför den tillståndsgivna demonstrationen var ingen tillfällighet. Hon är en van mötesstörare.

– Jag har alltid varit sådan. Jag vill synas, säger hon.

Vithatet väcktes tidigt genom hjärntvätt från hennes ”föräldrar”. Redan när hon var sex år fick hon genomgå sin första politiska indoktrinering.

Tess Asplund kritiserar i intervjuer att politiska rörelser med andra åsikter än hon själv tillåts hålla demonstrationer.

Med Expo som arbetsgivare
David Lagerlöf var i sällskap med Tess Asplund i Borlänge. Han var där på uppdrag av underättelsetjänsten Expo som skriver om negativt om rasmedvetenhet, vitas överlevnadsinstinkter och de som inte uppskattar sionisternas stora makt inom bland annat media- och bankvärlden. På plats fanns massvis med fotografer, men att just han lyckades ta bilden som nu spridit sig som en löpeld över hela världen är givet eftersom att han var förberedd på det iscensatta ögonblicket.

Det var över på några sekunder. En demonstrationsdeltagare föste bort Tess Asplund. Först när David Lagerlöf laddade upp materialet på datorn såg han bilden som skulle komma att bli megaviral. En stolt Nordisk motståndsrörelse som marscherar framåt mot all världens samlade ondska manifesterad genom mötesstöraren. Även J.K. Rowling delade bilden och skrev ”you are magnificent” på sitt Twitterkonto som har många miljoner följare.

Samtidigt har rykten spritts om att bilden var spontan och oarrangerad och att Tess Asplund och David Lagerlöf inte kände varandra sedan tidigare.

negress

Till vänster: Fria män i Nordiska motståndsrörelsen som slår från underläge. Till höger: ”Jätten” Tess Asplund med hela världens samlade etablissemang bakom sig.

 


  • Publicerad:
    2016-05-08 20:38